folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Webcam Driveri Lazım Tsnp2std Markası ?

Webcam Driveri Lazım Tsnp2std Markası ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tsnp2std bu adta sisytem32 içeriisnde ama yazılım cd si yok arkadaşta sanırım ama bende yok diyor.

takıyorum girişe cam ucunu bağlantı hatası tanımadı diyor sebeb yazılımdan mı yoksa nedendir ? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kamera markası bigtop

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

ya hacı nasıl bi markaymış yaaa

bütün markalar var bi bu yok aradım ama yok

dur bakalım arıyorum  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

şunu bi dene hoca

http://www.pcbilim.net/download/mb-348a.zip

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ertan haci link her kamerada olur ama bende çalışmadı malesef saol

USB2.0 PC Camera (SN9C201/SN9C202) yazılımı ymış kurdum ama yine aynı hata veriyor sokete soktuğımda etkisi olmuıyor

Toplam Hit: 1715 Toplam Mesaj: 5