Yazılımlar / Diğer Programlar
Webcam Güvenlik Kamerası Oloarak Kulanıp Cep Telefonundan Zileme YARDIM.....
Webcam Güvenlik Kamerası Oloarak Kulanıp Cep Telefonundan Zileme YARDIM.....
-
Merhaba webcam güvenlik kamerası olarak kulanmak için 24 saat pc açık olarak bırakacak şekilde kualana bileceğim bir program varmı? yawcam gibi bir çok program denedim ama sonuc hüsran... uzaktan bağlantı yapamıyorum bu konuda öneriniz varmı arakadaşlar?
-
Elimden gelen en buyuk yardim: http://www.tdk.gov.tr
-
izzmarit bunu yazdı
Hocam sorması ayıptır neden Türk Dil Kurumu'nu önerdin ? Bi ben mi anlamadım yoksa :)
-
izzmarit bunu yazdı
+1 liyorum
-
başlığı düzgün açamamış ondan dolayı tdk sanırım :)
-
Jigsaw bunu yazdı
hızlı yazarken z ile i nin yeri değişmiş sadece :) olabilecek şeyler bunlar :))))
-
Aga konu başlığını + konu içeriğini biraz toparla istersen. :)
-
bence sadece baslık deil icerikde de cok yazım yanlısı var bence o yüzden :)
-
hep hızlı yazmaktan bunlar hep :)
-
sezginari bunu yazdıJigsaw bunu yazdı
hızlı yazarken z ile i nin yeri değişmiş sadece :) olabilecek şeyler bunlar :))))
Su an cok issizim adim adim acikliyorum :p Anlatim bozukluklari degil sadece imladir:
Webcam güvenlik kamerası oloarak kulanıp cep telefonundan zileme YARDIM..... (yardim demek zaten yasak)
Merhaba webcam güvenlik kamerası olarak kulanmak için 24 saat pc açık olarak bırakacak şekilde kualana bileceğim bir program varmı? yawcam gibi bir çok program denedim ama sonuc hüsran... uzaktan bağlantı yapamıyorum bu konuda öneriniz varmı arakadaşlar?
50 kelime etmeyen bir yazida 10 imla hatasi. Ciddiye alinmayi ve yardim bekleyen insan karsidakini kor etmesin diyerek.
Etiket de on numara. Telef!
Cok issizim, soylemis miydim?
-
disardan zilemek icin modemde delik aca bilmek gerekir (port)
yada hamachi gibi bir yzilim kullanarak ayni ags baglnip izlemeyebilmek gerekirken
(edit : zevkliymiş la)
YekteranBaymedir tarafından 30/Kas/15 17:07 tarihinde düzenlenmiştir