folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Weblebi.Com Un İ..Neliği

Weblebi.Com Un İ..Neliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antitartar
    antitartar's avatar
    Erkek

arkadaslar ben 19 haziran da weblebi.com dan bi laptop aldım a.q larım parayı anında cektiler kredi kartından aradım dedim ki kaç gunde elime ulasır dediler ki  en fazla 5 gun nese bekledim gelmedi 5 gunde ben de ulke dısına gittim o arada ama tslimat adresine buro adresi yazdım ki buro hep açık gelince ulaşabilsinler diye nese ben y.dısından dondum urun hala yok bugun ustunden tam 21 gun gecti tuketici haklarını aradım onlar yasal sınır cmt ve pazarlarla birlikte en fazla 10 gun dedi ben de şimdi şiparişimin tum sayfalarının cıktılarını aldım tuketici haklarının şubesine  gidiyorum  ne diyorsunuz arkadaşlar bisonuç alırmıyım sizce tuketici haklarından gerçi t.haklarıyla konustum siz dilekçeyi verin biz 3-4 gunde hallederiz dedi ama hayırlısı aq az buz da degil 2300 gayme ......  weblwbi bi de musteri hizmetleri numarası vermiş ama dunden beri 50. arayısım ama hep mesgul

yok imza mimza dagılın hade
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mahkemeye basvurduysan

urunu teslim alma para iadesi al bu onlara ders olur,

urun yerine para iadesi almak o pazarda itibar kaybettiren bir harekettir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Elbette hocam ticaret yapan bir sirket ve sen bu sirketten hizmet satin aliyorsun.Ayip mal,urun teslimati yapmama vb durumlarda Tuketici Haklari Hakem Heyeti ebesini bile beller adamlarin, sen merak etme.Yeterki haklarinizi aramayi bilin.Ben teknosayi dize getirdim , yeterki bilgili oldugunu karsindaki adamlara goster , iki cumle sarf ettiklerinde sus pus olmayacagini karsindaki adamlar anlasin.Arayin hakkinizi.Boyle serefsizlere meydan vermeyin.Inonunun guzel bir sozu var ya

"bu ulkede namuslular en az namussuzlar kadar cesur olmalidir " diye ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

compu ayni sekilde benq-siemens i dize getirmistim

kadin kesinlikle ve kesinlikle "para iadesi yapmiyoruz" demisti urunu gonderiyoruz geliyor vs vs diyordu

para iadesi yapmamalarinin sebebi ise para iadesi yaparsak musteri kaybi anlamina geliyor urunu teslim ettigimizde musteriyi kaybetmemisiz anlamina geliyor demisti

:) soke soke parami kurusu kurusuna geri aldim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

under ve compu hocama katılıyorum tamamen.. sakın urunu fln alma hocam, paramı istiyorum de..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

netsiparis.com & hepsiburada.com hiç şaşmam :) weblebi yi çok iyi biliyorum ona ürün bakmaya bile girmiyorum:)

Heryıl denden yaklaşık 1-1,5 milyarlık alışveriş yaparım 3 iş günü içinde gönderilmesin bi hele 1 telefon ertesi gün elimede :)

weblebi hipernex teketek bunlardan uzak durun beyler :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

hepsiburada da yapıo bazen pislik :| 3 gunde yollucaz diyip saatimi 8 gune yollamıslardı.. o da msj yollamıstım kusura bakmayın hemen yolluyoz vs demişlerdi.. gerci sınırı 10 gunmus ama 3 gune yollıcaz diip 8 gune yollamak hiç hos bişe degil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

2300 gayme internet üzerinden harcanırmı hiç :C geçmiş olsun. malı alabilirsen şükür et.

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antitartar
    antitartar's avatar
    Erkek

arkadaslar sans eseri tam dilekçeyi vermeye gidiyorum içime dogdu lan dur bidaha arayayım diye aradım sansıma dustu aq.  adamlara epey bi azar kaydım tabii  dedim iptal edin parayı da hesaba geçirin şimdi baktım sipariş iptal edilmiş adam da dedi ki para p.tesi elinizde dedi daha erken olmaz mı dedim olmaz dedi o....unun evladı ama ben de her ihtimale karsı onceden siparişimin tum cıktılarını aldım yazıcıdan delil niteliği için bi de şimdiki iptal yazısının cıkısını aldım aq bidaha weblebiden hiçbişey almaın arkadaslar sitelerinde sadece iyi yorumlar yer alıor kotu yorumu editor anında siliyor tam bir ipneler ya

yok imza mimza dagılın hade
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

CodeMaster bunu yazdı:
    -----------------------------

hepsiburada da yapıo bazen pislik :| 3 gunde yollucaz diyip saatimi 8 gune yollamıslardı.. o da msj yollamıstım kusura bakmayın hemen yolluyoz vs demişlerdi.. gerci sınırı 10 gunmus ama 3 gune yollıcaz diip 8 gune yollamak hiç hos bişe degil.

-----------------------------

Demekki ağırlığını koyamıyorsun hacı :)en geç 3. iş gününde kargoya veriliyor 3. iş günü sabah mail çekiyorum onlara Gönderecekseniz gönderin göndermeyecekseniz sizin yapacağınız işe deyip bi başlıyom geliyo sonra  :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alırsın hocam fakat şöyle bi durum war sen laptop'u alırken bunlara ne kadar limit ödedin ? yada şöyle diim sakın o ödediğine dair fatura fis vs.vs. atma möt olursun billa :|

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
Toplam Hit: 2805 Toplam Mesaj: 21