Webmaster Rezaleti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bi dakka bi dakka

o 150 tl ye kod yazan benim.

ben ihtiyacım olan miktara yazdım.

şuandan itibaren varsa halen bi sıkıntınız buyrun pm alayım...

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

öncelikle geçmiş olsun Türkiyeden host hayatta alınmaz öncelikle bunu söyliyim :-)

webmaster tutulabilir ama gerçekten kodlamadan anlayan iyi elemanlar oluyo.150 tl'ye yapılma sebebi de paraya aşırı sıkıştığı dönemden ibarettir bi insanın bence.

kurumsal olmak şart webmasterlar olarak ne kadar mikerseniz o kadar yaranırsınız  insanlara :-)

parasızlık kötü bişey olduğu için de her sektörde olduğu gibi bazı projeler için küçük rakamlar verenler olacaktır her zaman.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    hacılar bende yıllardır bu işin içindeyim.. bilmeyen adam hayal ötesi şeyler istiyor senden ve buna sağlam fiyat çektinmi surat yapıyor.. bilen adam normal şeyler istiyor senden yine az fiyat vermek istiyor.. yaşadığım yerde bir hosting firması 50 mblık hostingi 200-250 tl ye satıyor böyle bişeyde var.. ama ne şerefsizliğin alemi var ne de piyasayı zkmenin..

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

WingTsun bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacılar bende yıllardır bu işin içindeyim.. bilmeyen adam hayal ötesi şeyler istiyor senden ve buna sağlam fiyat çektinmi surat yapıyor.. bilen adam normal şeyler istiyor senden yine az fiyat vermek istiyor.. yaşadığım yerde bir hosting firması 50 mblık hostingi 200-250 tl ye satıyor böyle bişeyde var.. ama ne şerefsizliğin alemi var ne de piyasayı zkmenin..
    -----------------------------

e yuh hocam 200-250 tl 50 mb ..

Edit : BU TEKNOVIZYON.NET İN REZALETİDİR BENDEN SİZE TAVSİYE OLSUN ÇALIŞMAYIN BU ADAMLARLA .!

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

tamam piyasayi s*kmenin alemi yok dıyorsunuzda söylenen fıyatlarda bazen abartılıyor bence, özellikle bişeyden anlayamayan işi gücü edit olan adamlar bu kadar para olduğunu görünce asıl pıyasanın a.q lar onlar.sonrada gercekten iyi bı kodlamacı olduğu halde daha az iş alan adamlara haksızlık oluyor. öncelikle bilmeyen adamların piyasadan temizlenmesi gerekir ki bilen adamların hakkı yenmesin.bununda pek mümkün olmadığı düşünülünce haliyle işe aşina olup kodlamada zorlanmayan adam, çevresi ve reklamı da olmadığından dolayı daha düşük teklif vermek zorunda kalındığı da oluyor

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

jailstyle , ve söz meclisden dışarı

sen piyasada oturmamış hostinglere uğra ,

sunucuna trafik alanı ilave veya yenilemede kazık gibi sok adama

tasarımcılar karşısında ki bilmiyor diye temiz iş vs gibi kavram yok hocam web işinde .. Sağlam' cüzdana oturtma felsefesi var bu türlerde.

cod yazarım paramı alırım vs :D icraatı gördükten sora yazdığına .. :)

hosting firmalarını iyi araştır hocam ileride çıkacak sorunlar kafanı ağrıtmasın , yapacağın işte kaliteli adamlarla uğraş .. ( bilgisini yaptığı işleri öğren veya alt yapısını sağlam kazıktan al : )

Toplam Hit: 2841 Toplam Mesaj: 17