Webmaster"In Alet Çantası
-
Şöyle bir arşivimi yokladım da her Webmaster'ın elinin altında bulunması gereken programları derlemeye çalıştım. Hem ücretsiz yazılımı destekleme hem de yurtdışına döviz çıkmaması adına elimden geldiğince ücretsiz yazılımları koyamaya gayret gösterdim. Umarım işinize yarayacaklardır.
- Kod Yazma Editörleri
- PHP Expert Editör (30 Günlük deneme sürümü)
- TopStyle Lite (Ücretsiz)
- NotePad++ - (Ücretsiz)
- HAPedit (HTML ASP PHP Editor) - Ücretsiz
- PSPad - 4.5.2 (2240) (Ücretsiz)
- EZPad 3.0 (Ücretsiz)
- PHP Designer 2007 - Professional (Deneme Sürümü)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
- SUNUCU (Server)
- JoomlaLite (Ücretsiz)
- FoxServ 3.0 (Ücretsiz)
- Merak Email Server for Microsoft Windows (30 Günlük D.S.)
- Golden FTP Server (Ücretsiz)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
- FTP
- FileZilla 2.2.30 (Ücretsiz)
- Blaze Ftp 2.1 (Ücretsiz)
- Fresh FTP (Ücretsiz)
Tilkiniz (FF) için kullanışlı bir FTP eklentisi
- Cute FTP Home (30 Günlük D.S.)
- Flash FXP (30 Günlük D.S. / 25$)
- Grafik Programları
- Photo Filtre (Ücretsiz)
TR Dil Dosyası:http://photofiltre.free.fr/utils/TranslationTR.zip
- Renk Seçiciler (Color Pickers)
Alttaki programların her biri ekranda bulunan herhangi bir noktanın renk kodunu öğrenmeye yarıyor.
- Color Cop (Ücretsiz)
- ColorPic (Ücretsiz)
- Visual Color Picker 2.6 (Ücretsiz)
- Peacock Color Picker (Ücretsiz)
- JavaScript
- Webmasters JavaScript Toolbox 2003 2.0 (Ücretsiz)
- AAScripter (Ücretsiz)
- Eclipse (Ücretsiz)
- JavaScript Collector (Ücretsiz)
- Tigra Menu (Ücretsiz)
- DHTML
- eMenuTree (Ücretsiz)
- Free DHTML Menu Builder (Ücretsiz)
- Flash
- Flash Popup Menu Builder (Ücretsiz)
- Swf2Avi (Ücretsiz)
- Alan Adı & Whois Programları
- Domain Name Analyzer 3.2 (Ücretsiz)
- Smart Whois (Zaman Kısıtlı)
- Visual Whois (Ücretsiz)
- WhoIs ULTRA (Ücretsiz)
İyi çalışmalar...
* Yazılımların hepsi Windows işletim sistemi içindir. -
sanki arşivini değilde başka yerleri yoklamış gibisin :D
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------(: banada öle geldide olsun güzel paylaşım...
-
Eyw Hoja, YararLı Bi PayLaşım.
-
Paylaşım için tşk.. js ler işime yaradı :)
-
arekadaşlar phpeditin cracki vardı ama dosyaları tam hatırlamıyorum.
REVENGE.nfo , phpedit.exe birde birşey vardı
olsun program filesteki hepsiniy ollayayım eğer 1.5 hafta falan beklerseniz diğerlerini veririm.Şu verdiklerimde buyuk ihtimalle çalışacak ama nasıl olur bilmiyorum.
Ayrıca saolasın ayrıca asp için en güzel editor nedir?Benm notepad ++ kullanıyorum.
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=141636
nmaısl olur bilemem denyin bi olmassa 1.5 hafta bekleme durumu var :D
-
güzelmiş hoca sagol. grafikle ilgili olanları indiriom..
-
EMeğe Saygı ;) aMa aLıntıysa'da :) ßi aLıntı Yazsan ii oLuR'du :) ;)
seLametLe
-
TopStyle Lite (Ücretsiz)
Windows platformunda en tanınmış CSS editörü, aynı zamanda HTML dosyalarını da düzenlemenize izin veriyor. Programın daha gelişmiş özelliklerine sahip PRO sürümü de mevcut.NotePad++ - (Ücretsiz)
Windows'un NotePad'i kadar sade ama neredeyse bütün bilinen programlama dillerini renklendirebilen on parmağında on marifet denilebilecek bir program.Merak Email Server for Microsoft Windows (30 Günlük D.S.)
E-Posta ile ilgili uygulamalarınızı localhostta test edebilmek için mail sunucusu. Kendisi sendmail'den sonra dünyada en çok tercih edilen e-posta sunucusudur.(~30MB)Flash FXP (30 Günlük D.S. / 25$)
Şık arayüzü ve güvenli dosya transferi ile dikkat çeken Flash FXP ticari FTP programları arasında haklı bir üne sahip. 30 günlük zaman kısıtlı sürümünde herhangi bir işlevsel kısıtlama bulunmuyor.ColorPic (Ücretsiz)
Smart Whois (Zaman Kısıtlı)
Domain ve IP'leri toplu olarak sorgulayabileceğiniz, sonuçları XLS,XML ya da TXT dosyası olarak kaydedebilen başarılı bir program. :)Bunları Zaten Kullanıyorum :)
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------C/p Yaptım.Hiç Bi şeyede dokunmadım.Rahatladın mı ?
-
Windows notepad tekbaşına yeterli.