Webmasterlar Buraya [!] Tim Kuruyoruz.
-
anlaştık buddy yaz beni :)
-
kelimeyi veya işi öğrenebilirsem katılırım hocam. hiç birini bilmeden tamam yaparım diyemem çünkü kafama yatmayan iş olursa uzak durarım genelde.
tamam dersen ekle gruba işi öğrendikten sonra pas geçme hakkımı saklı tutarım !
-
biraz adam kerizlemeye geliyor bu olay
zaten bir keywordde siteyi 1. sıraya çıkartabiliyorsan günde 100 lira çok komik rakam hayırlısı olsun
-
Allura bunu yazdı
zaten bir keywordde siteyi 1. sıraya çıkartabiliyorsan günde 100 lira çok komik rakam hayırlısı olsun
benim gibi işi yeni öğrenenler için staj yapmak gibi işte, yalnız tek artısı emeğinin karşılığını alıyorsun.
her hafta 3 gün tam zamanlı ağzına sıçıp 290 kağıt vermiyorlar :| -
benide dahil edin 130 tane pr6 pr5 pr4 sitemle giremiycem mevzu yok :D
-
Allura bunu yazdı
kurdugun cumle de bir okadar sacma. ben sana ilk sirada oldugum 20den fazla keyword domain vereyim bana hergun 20 lira ver? keyword vermemisim neye gore konusuyosun.
-
EcHoLL bunu yazdı
benide dahil edin 130 tane pr6 pr5 pr4 sitemle giremiycem mevzu yok :D
tek kişilik dev kadro olmaz abi sayılmaz. mk sonra kalan 29 kişi sıralamaya giremez :D
-
Kreyzi bunu yazdı
kelimeyi veya işi öğrenebilirsem katılırım hocam. hiç birini bilmeden tamam yaparım diyemem çünkü kafama yatmayan iş olursa uzak durarım genelde.
tamam dersen ekle gruba işi öğrendikten sonra pas geçme hakkımı saklı tutarım !
haci ogrenilcek bi is yok basit bi konu. yarin listeyi guncelleyip tekrar bilgilendirme yapacagim. mobildeyim.
ayrica ileriye donuk saglam bi ekibimiz olur ve birbirimizi tanimis oluruz.
iyi geceler.
-
Ne güzel iş la herkeze domain host ver. Başarılı olanın ekmeğini ye.
-
Beni de yaz hocam takipteyim. Ben de duruma pek ayıkamadım ama sabahin 5i olduğundan heralde.