Wep Sitesi İçin İyi Derece ASP, Aspx, PHP Bilen Eleman Lazım
-
fiat
-
abi fiyatı yazabilir misin? ben piyasayı hiç bilmiyorum, bi ön bilgim olsun.
-
Yoğun çalıştığım için foruma girmeye bile vakit bulamaz oldum bu yüzden geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Piyasadaki bu tarz basit kodlama islemleri ne kadara patlar bilmiyorum, bu yüzden iyi bir teklif verene işi vermeyi düşünüyorum.
İş hakkında kısa bir özet geçeyim;
Çalışmakta olduğum şirket worldwide express kargo işi ile uğraşıyor.Sirketim aracılğı ile yurtdışına gönderilen paketlerin wep sitesi üzerinden nerde olduğuna müşterilerim bakmak istiyor .Sirketime ait C# ile hazırlanmış mevcut çok kullanıcılı sunucu üzerinden çalışan bir program var.Bu programına girilen paket durumları otomatik olarak wep sitesinde görülmesini istiyorum.Wep sitesinde gönderi takip diye bir kutucuk olcak ve oraya 8 haneli ‘konsimento‘ numarasını girecek olan müşterim paketin nerde olduğunu her zaman görebilecek. (İsteklerim içerisinde en önemlisi budur.)
PHP ile kendim yapacaktım fakat vakit bulamadığım için başlayamadım. -
asp , 2 yıldır kodladığım portala istediğin modülü yazarak kullanabilirsin benim sistem bu :) ilgilenirsen detayını p.m atarım sana
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
asp , 2 yıldır kodladığım portala istediğin modülü yazarak kullanabilirsin benim sistem bu :) ilgilenirsen detayını p.m atarım sana
-----------------------------Portaldan ziyade basit bir html sayfasında sadece tracking shipment bölümü olması yeterli olacaktır.Bunu yapabilirsen ve uygun fiyat verebilirsen
-
wep değil, web