Weplada Dota Oynayanlar Tahribat Klanı Kuralım Ne Dersiniz
-
weplada dota oynayanlar tahribat klanı kuralım ne dersiniz ama 9 kişi lzm klan kurmak için
-
Ben varım
-
yaw oluruzda bnm acc ordada junyor :S hacklendi geride alamıom admniler ilgilenmio fazla :S
-
wallaha weplada kim oynuyorsa harbiden bi clan kuralım junyor yeni acc alımı açık hatta diğer kişilerde katılırsa ii olur nick jandark06
-
Yau oynamak istiyom ama olmuyo :S eurobattle.netten bağlanmak için
region of chaos yüklü
frozen throne yüklü
1.21 full ing. patch yüklü
Bide netten oynayabilmek için cracklamak gerkiyodu crackta yüklü ama nası olucak o iş?burdan şöyle açık açık anlatırsanız bende oynamak istiyom artık yau :(
-
1.20c lzm tekrar bi warcraft daha kur ama d ye fln kur onuda wepla için yap
-
İi o zmn şimdi bi ymk yicem :D sonra oyunu kurarım,patchi yüklerim.Bitiyomu?O kadarmı?
-
Walla bizim köklü bir clan warda yani onları çok önceden tanıyorum ama yardım ederim eger eski accountlarınız warsa www.wepla.com da sesinizi biraz fazla duyurun olmadı wish atın yoksa bana söyleyin :)
-
JuNYoR bunu yazdı:
-----------------------------yaw oluruzda bnm acc ordada junyor :S hacklendi geride alamıom admniler ilgilenmio fazla :S
-----------------------------Ankarada isen git RTK ya, orada admini...
Ayrıca eski bi tbt admini...
Git tariqat-ul tahribat de adam sana 100. ID yi versin :P
-
jandark06 bunu yazdı:
-----------------------------
wallaha weplada kim oynuyorsa harbiden bi clan kuralım junyor yeni acc alımı açık hatta diğer kişilerde katılırsa ii olur nick jandark06
-----------------------------abi yeni nick aldımda bu sefer damalr id muhabbetinden noob muamelesi yapıyorlar ve bu yuzden kanıtlarımı koydum foruma nickin bana ait olduğuna dair ama ilgilenen yok :(
-
JuNYoR bunu yazdı:
-----------------------------jandark06 bunu yazdı:
-----------------------------abi yeni nick aldımda bu sefer damalr id muhabbetinden noob muamelesi yapıyorlar ve bu yuzden kanıtlarımı koydum foruma nickin bana ait olduğuna dair ama ilgilenen yok :(
benim oyunlarda sorun olmaz idye takanlara uyuz oluorum ya