Western Digital 500 GB HDD Satılık
-
Ben Bunu İhtiyaçtan Satmıyorum Sadece Fazla 175ide Göstermelik Yazdımdım Alıcak Adam Varsa Fiyat Söylesin Diye
-
Aşagıalrda Kalmıs.
-
ürününü karalamıorum ama senin sattıgın ürünün aynısını biz 80 e 90 a satıoz bea markası western değil ki westernde abartılacak bi marka değil zaten saygılar.
-
100 tl
edit : harici hdd sandım -
80e Ver Alıcam Hoca 4 Tane Pm Atarsın.
-
alet yavaş mı?
-
2ci el tamam hoca pazartesi bakacam marka farklı die kelime yapma bana sonra.80 ve 90 p tesi pm mi bekle 500 gb varsa 2 ci el kapına getircm.
-
Hoca Dikkatini Çekerim Bu Sıfır ! Yuvalara Soket Takmadım Daha Ya Ben Anlatamıyorum Yada Sen Anlamazlıktan Geliyorsun Ürün Sıfır.
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
alet yavaş mı?
-----------------------------Ne Yalan Söyliyim Kullanmadım Hiç Sitede Bilgileri Var Bak İstersen.
-
hoca sen bana elinde fatura ile verirsen bunu bu sıfır olur bu suanda 2 ci el oluo cunku sen bi firmadan alıp bana satıosun banane ister kullan ister kullanma alla alla .
yavas dien arkdasın içinde ürün gayet hızlı bence 7200 rpm tatmin edici bidir ek he ürün pata o ayrı sata olsaydı daha iyi olurdu ama simdi cocugun hakkını verin kullanmadım etmedim falan filan dio dedigi gibiyse indiririrse fiyatı biraz daha alınabilir bi üründür kanatimce.