Westworld Yeni Sezon Gelmiş.
-
Daha yeni izlemeye başladım, 1 ve 2. bölümü izledim ama konular çok ağır gidiyor olarak geldi, ilerleyen bölümler nasıl ona göre devam etmeyi düşünüyorum
-
Diziye 2-3 hafta önce başladım. 2.sezonu yeni bitirdim. Önceden çok dizi izleyen biri olarak bu dizi bana kalırsa hakettiği değeri gördüğünü düşünmüyorum. Diziye başlayacaklar için şunları söyleyebilirim. Öncelikle konusu çok iyi, türü bilim kurgu olduğundan herkes aksiyon vs bekliyor ama diyaloglar üzerinden giden bir dizi (genelde diziyi eleştirenler bundan eleştiriyor. Oysa ki diziyi dikkatli izlerseniz çok güzel ayrıntılar olduğunu görürsünüz). Dizide çok fazla flashback ve flashforward olduğundan bütünlüğü çözerken zorlanabilirsiniz. Person of interest dizisini izleyip beğendiyseniz bu onun çok üstünde bir dizidir ve person of interest gibi birbirini tekrarlayan bölümlere dönmüyor. Dizinin her sezonundan sonra YouTube'da incelemeleri izlerseniz olay dizisini çözmeniz kolaylaşır bu arada. Ayrıca 3.sezonu izlemedim ama bildiğim kadarıyla ilk iki sezona göre aksiyonun bol olduğu bir sezonmuş.