Wetransfer Alternatifi Garavolli.Com
-
emeğimin geçtiği kıbrıs'tan yeşeren bir site. 4gb dosya paylaşımı, şifreli gönderebilme özelliği. wetransferde ücretli olan herşey ücretsiz.
-
Dilde "Kibris" yazmasi :)
Scipt orijinal degilse orijinalini verebilirim hocam, ucretli uyelik eklentisi de var. Sitelerimden biri icin satin almistim ama sonrasinda acik kaynak kullanmaya karar verdim.
-
wetransfer nerden para kazanıyo ?
-
telekom bunu yazdı
Scipt orijinal degilse orijinalini verebilirim hocam, ucretli uyelik eklentisi de var. Sitelerimden biri icin satin almistim ama sonrasinda acik kaynak kullanmaya karar verdim.
Mersi çok,Kıbrıs dili koymasak olmazdı zaten. Biliyorsunuz bizim şive çok farklı, hemde çok tatlı.Script orjinal.
wetransfer işte bu güvenlik üzerinden ve daha büyük dosya paylaşımından para kazanıyor.
-
nurulmac11 bunu yazdı
wetransfer nerden para kazanıyo ?
Arkada gordugun duvar kagidi reklam hocam, tiklaninca reklam verenin sitesine yonleniyorsun.
Birde ucretli uyelikler var.
-
candemirhalil bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Mersi çok,Kıbrıs dili koymasak olmazdı zaten. Biliyorsunuz bizim şive çok farklı, hemde çok tatlı.Script orjinal.
wetransfer işte bu güvenlik üzerinden ve daha büyük dosya paylaşımından para kazanıyor.
Scripti paylaşma imkanın varmı
-
romeo bunu yazdıcandemirhalil bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Scripti paylaşma imkanın varmı
Maalesef hocam.
-
aslında bazı hosting siteleri yazıyor ya sınırsız alan ve sınırsız band diye. Bu tarz projeni o tarz hosting alarak yapacaksın :D Alt yapı derdinde olmıcak.
-
HanDSomE bunu yazdı
aslında bazı hosting siteleri yazıyor ya sınırsız alan ve sınırsız band diye. Bu tarz projeni o tarz hosting alarak yapacaksın :D Alt yapı derdinde olmıcak.
Bildigim kadari ile tam sinirsiz degiller
-
Reskam bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
Bildigim kadari ile tam sinirsiz degiller
Hocam tabi orada biraz makara yaptım ama genelde sınır yok. Bizden sınırsızı evren tarzında aşırı abartılı hosting satan firmalar var. Onları zorlamak için: )
-
Güzel duruyor lazım olunca kullanıcam ^.^