Wetransfer.Com [2GB Dosyayı Mail Göndermenizi Sağlıyor...]
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------varmı deniyen ?
-----------------------------2GB dosya upload etmedim fakat 1.300MB dosyayı upload ettim ve gonderdim gayet'te başarılıydı valla oyüzden sizinle paylaştım :)
-
aklımızda bulunsun hep kartela resımlerını istiyolar upload ettigimde indirmeyi bilmeyen insanlarla karsılastıgım ıcın cd yapıp gondermek zorunda kalıyorum bu cok iyi oldu eline saglık :)
-
site niye flash ki?
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------site niye flash ki?
-----------------------------sunucuya binecek bir işlemi senin browsera yaptırıyodur.
-
erdiburak bunu yazdı:
-----------------------------aklımızda bulunsun hep kartela resımlerını istiyolar upload ettigimde indirmeyi bilmeyen insanlarla karsılastıgım ıcın cd yapıp gondermek zorunda kalıyorum bu cok iyi oldu eline saglık :)
-----------------------------ondan bende çok çekiyorum ya gönderiyorsun indiremedim diyor :) tasarımıda sadece kullanımıda kolay bide gönderdiğinde indirme sayfasını açtığında gönderdiğin kişi, mail atıyor sistem indirdi diye :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------varmı deniyen ?
-----------------------------2GB dosya upload etmedim fakat 1.300MB dosyayı upload ettim ve gonderdim gayet'te başarılıydı valla oyüzden sizinle paylaştım :)
-----------------------------çok teşekkür ettim müridim bilgilendirdiğin için.
deniyelim bakalım bizde.