folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder What The Bleep Do We Know? / Ne Biliyoruz Ki? / Belgesel-Film

What The Bleep Do We Know? / Ne Biliyoruz Ki? / Belgesel-Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

alt yazı sorunu yapanlara ===> http://www.divxplanet.com/sub/s/36857/What-the-Bleep-Do-We-Know.html

buradan indirebilirsiniz...bs player da güzelinden izlersiniz =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------

alt yazı sorunu yapanlara ===> http://www.divxplanet.com/sub/s/36857/What-the-Bleep-Do-We-Know.html

buradan indirebilirsiniz...bs player da güzelinden izlersiniz =)

süper dayı sağol

çok iisin yawww :) 

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Bu film daha fazla insan tarafından izlenmeden yeryüzünden kaldırılmalı. Çünkü bunu izleyenlerin çoğu gerçeği bukadar yalın ve çarpıcı bir biçimde görmeye hazır olmayacaklardır. "Düşün maddeye etki etmesi. Hatta aslında madde diye birşeyin  olmaması". Eğer gerçektende bu filmi izleyip doğru olduğunu düşünenler varsa bu kitabı okumalarını tavsiye ederim "Tanrılar Okulu". Film için dediklerim bu kitap içinde geçerli. Kitabı okuduktan sonra bu filmi izlediğimde, aynı sözleri üniversitelerin profesörlerinden duymak tüylerimi diken diken etti. Orda ismi geçen araştırmacıların birkaçına mail attım bile. Uzattımda uzattım. Bu filmin farkına varmamı sağlayan renegadealien'e teşekkürler. kendisenede burdan "Tanrılar Okulu" kitabını öneriyorum. Söylenenler çok çok çok fazla tanıdık gelebilir.

hadi ordan seksi!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bunu kız arkadaşım için araştırmıştım, izledikten sonra bunun ikincisi olan orjinal dvdyi satın aldım, onuda ankaraya gidince upload edeceğim mükemmel bir yapıt...

Bende bir tavsiye vereceğim : Tanrının olasılığı var, dost kitabevlerinde onu oku  :) Senin kitabıda hafta sonu alacağım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

YesTERFoX bunu yazdı:
    rapid şifrem yok diyenlere torrent linkini vereyim ahanda ==> http://www.mininova.org/tor/548405

cooook teskur:) 

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    BeelzeBuB bunu yazdı:
    Bu film daha fazla insan tarafından izlenmeden yeryüzünden kaldırılmalı. Çünkü bunu izleyenlerin çoğu gerçeği bukadar yalın ve çarpıcı bir biçimde görmeye hazır olmayacaklardır. "Düşün maddeye etki etmesi. Hatta aslında madde diye birşeyin olmaması". Eğer gerçektende bu filmi izleyip doğru olduğunu düşünenler varsa bu kitabı okumalarını tavsiye ederim "Tanrılar Okulu". Film için dediklerim bu kitap içinde geçerli. Kitabı okuduktan sonra bu filmi izlediğimde, aynı sözleri üniversitelerin profesörlerinden duymak tüylerimi diken diken etti. Orda ismi geçen araştırmacıların birkaçına mail attım bile. Uzattımda uzattım. Bu filmin farkına varmamı sağlayan renegadealien'e teşekkürler. kendisenede burdan "Tanrılar Okulu" kitabını öneriyorum. Söylenenler çok çok çok fazla tanıdık gelebilir.
    Tanrılar Okulu'da bu belgesel gibi bir başyapıt.Ağır bir felsefik dille yazıldığı için kitabı 3. ye okuyorum ve hala tam olark anlayamadığım yerler var :)

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    bugün indirebildim ve izledim az evvel. sarışın tonton fizikçi kadında emma goldman ruhu sezdim 8)=

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

İzledikçe zihnim açılıyooo : ) güzel filmdir...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

25 kadar kişi indirmiş sanırım,

Bunun ikinci bölümü olan down the rabbit hole var elimde 4.5 gb dvd halinde onuda upload ediyim... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

25 kadar kişi indirmiş sanırım,

Bunun ikinci bölümü olan down the rabbit hole var elimde 4.5 gb dvd halinde onuda upload ediyim...

onunda torrent linkini bulayım :P =)

edit: ahanda rapid şifresi olmayanlar yine nimetlensinler ==> http://www.sumotorrent.com/en/details/210640/What%20The%20Bleep%20Down%20The%20Rabbit%20Hole.html

(indirmedim daha, etmedim, şeylemedim...ama doğrudur yaa) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 8731 Toplam Mesaj: 40