Whatsapp Konum Gönderince Donma Sorunu ( Yardım)
-
Selam mürid(e)ler
Samsung a23
Whatsapp ta birisnie konum yollamak istediğimde ,ilk direk sekmeden çıkıyor , 2. defa konum yollamak için tıkladıdğımda whatsapp komple donup uygulama kapat diyor .
Telefonu baştan başlattım
Whatsapı sildim ( hem dosyaları saklayarak hem komple silip baştan yedekletip )
Varmıdır bunun bir çözümü .
-
başka uygulamalar da denedin mi konumu kullanmayı ? Örneğin telegram?
-
wordros bunu yazdı
başka uygulamalar da denedin mi konumu kullanmayı ? Örneğin telegram?
telegram dan konum atıyor .
-
-
+1
-
https://play.google.com/apps/testing/com.whatsapp/
Şuradan bi Whatsapp Beta'ya geçsene hocam. Geçtikten sonra Whatsapp Beta olarak güncelleme gelecek.
-
Beyler yeni konu açmıyayım
10 15 gündür sürekli wp geri yükleme hatası alıyorum
Bu sabah kardeşimde aynı sorunla karşılaştı
Normalde sohbeti 1 dk da geri yüklüyor ama bu sabah geri yükler kende sorun yaşadı . 3 5 ay öncesi kaldı wp
1 . Bu sorunu yaşanan varmı
2. Wp geçmişimi komple PC ye indirme şansım varmı. Buradaki konuşmalar. Baya lazım oluyor.

-
Google yedekleme açık
Ama geri yükleme yapamıyor
Wp sildim , tekrar yükledim sohnet yok geri gelmedi
Varımdır bu olaydan anlayan.
-
Ne hatası veriyor? Bir hata kodu vs bir şey yazıyor mu? Buna benzer bir şey yaşamıştım. Ben whatsappda ki bütün medyalarıda depoladığım için yedek çok büyüktü. Geri yüklemeyi yapmadığında neden ne oldu diye düşünürken hatadan anlamıştım. Önemsiz gibi görülebilir ama telefonun depolama alanına bir bakabilirsin.
Bunun dışında uygulamayla ilgili bir hata olduğunda genelde uygulama bilgilerinde uygulamanın cache dosyalarını temizler tekrar denerim. Bu da basit gibi görünsede bazen işe yarıyor.
Diğer yandan kardeşinde de aynı sorun olması beni network ile ilgili bir problem olabilir mi? diye düşündürdü. Sizin kullandığınız bir VPN ya da sebebi bilinmeyen ISS in kısıtlaması sebebiyle yedeklere ulaşamıyor mu acaba? Varsa farklı bir internet ağı üzerinden yedeklemeyi geri yüklmeyide denerdim başka bir çözüm yolu bulamazsam.
Ek olarak yine burada açılan bir konuda WPplus ya da başka bir crackli whatsapp kullandığı için yedeklerini kaybeden birisi daha vardı. Belki WP+ pro gibi farklı bir apk kullanıp orjinale yüklemeye kalktıysan bundan kaynaklıda olabilir.
Son olarak konun ilk mesajında ki sorun nasıl çözüldü yazmamışsın. Kendiliğinden mi çözüldü?
-
Konum kendi kendine çözüldü baya uzun sürdü .
Kardeşimle Farklı GSM operatördeyiz . Wifi ortak.
Wpn vs , opera kullanıyorum. Vpn laptop tarayıcıda var .
Crack vs kullanmam . Telefonumda banka , wp ,telegram dışında, hiçbir uygulama yüklü değil . Bikometer adında mesafe ölçer vsr .
PlayStor daki wp yüklü.
Birde şu var . Laptoptaki tarayıcıdan , 1 haftadır sürekli çıkış yapıyordu (wp) tekrar karekod okutup bağlanıyorum.
-
Geri yükle yaparken hata verdi mi? 4G den yedeklemeyi dönmeyi deneyebilirsin. Bir de o yedeiğin boyutuna bakarak bu benim eski yedeğim diyebiliyor musun? Belki önceki yedekelemeyide yapmamış olabilirsin.
Laptopdaki tarayıcıdan VPN ile giriyorsan ara ara çıkış yapmasını normaldir. Sonuçta IP değişebiliyor VPN kullanırken. Belkide bu sorununda önceki sorunda olduğu gibi kendiliğinden çözülecek. İnternette aradığımda yakın zamanda bahsettiğin gibi genel bir sorun yok gibi görülüyor.