folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Whatsapp Konum Gönderince Donma Sorunu ( Yardım)

Whatsapp Konum Gönderince Donma Sorunu ( Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Selam mürid(e)ler 

Samsung a23

Whatsapp ta  birisnie konum yollamak istediğimde  ,ilk direk sekmeden çıkıyor , 2. defa konum yollamak için tıkladıdğımda whatsapp komple donup uygulama kapat diyor .

Telefonu baştan başlattım

Whatsapı sildim ( hem dosyaları saklayarak hem komple silip baştan yedekletip ) 

Varmıdır bunun bir çözümü . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

başka uygulamalar da denedin mi konumu kullanmayı ? Örneğin telegram?

alektamovikmovik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı

telegram dan konum atıyor . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    wordros bunu yazdı

telegram dan konum atıyor . 

konum servislerini kurcaladın mı knk ayarlardan. Sanırım sistemsel bir hata bu.

alektamovikmovik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

+1

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://play.google.com/apps/testing/com.whatsapp/

Şuradan bi Whatsapp Beta'ya geçsene hocam. Geçtikten sonra Whatsapp Beta olarak güncelleme gelecek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Beyler yeni konu açmıyayım 

10 15 gündür sürekli wp  geri yükleme hatası alıyorum 

Bu sabah kardeşimde aynı sorunla karşılaştı 

Normalde sohbeti 1 dk da geri yüklüyor ama bu sabah geri yükler kende sorun yaşadı . 3 5 ay öncesi kaldı wp 

1 . Bu sorunu yaşanan varmı 

2. Wp geçmişimi komple PC ye indirme şansım varmı.  Buradaki konuşmalar. Baya lazım oluyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Google yedekleme açık 

Ama geri yükleme yapamıyor 

Wp sildim , tekrar yükledim sohnet yok  geri gelmedi 

Varımdır bu olaydan anlayan.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Ne hatası veriyor? Bir hata kodu vs bir şey yazıyor mu? Buna benzer bir şey yaşamıştım. Ben whatsappda ki bütün medyalarıda depoladığım için yedek çok büyüktü. Geri yüklemeyi yapmadığında neden ne oldu diye düşünürken hatadan anlamıştım. Önemsiz gibi görülebilir ama telefonun depolama alanına bir bakabilirsin. 

Bunun dışında uygulamayla ilgili bir hata olduğunda genelde uygulama bilgilerinde uygulamanın cache dosyalarını temizler tekrar denerim. Bu da basit gibi görünsede bazen işe yarıyor. 

Diğer yandan kardeşinde de aynı sorun olması beni network ile ilgili bir problem olabilir mi? diye düşündürdü. Sizin kullandığınız bir VPN ya da sebebi bilinmeyen ISS in kısıtlaması sebebiyle yedeklere ulaşamıyor mu acaba? Varsa farklı bir internet ağı üzerinden yedeklemeyi geri yüklmeyide denerdim başka bir çözüm yolu bulamazsam.

Ek olarak yine burada açılan bir konuda WPplus ya da başka bir crackli whatsapp kullandığı için yedeklerini kaybeden birisi daha vardı. Belki WP+ pro gibi farklı bir apk kullanıp orjinale yüklemeye kalktıysan bundan kaynaklıda olabilir.

Son olarak konun ilk mesajında ki sorun nasıl çözüldü yazmamışsın. Kendiliğinden mi çözüldü?

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Konum kendi kendine çözüldü baya uzun sürdü . 

Kardeşimle Farklı GSM operatördeyiz . Wifi ortak.

Wpn vs , opera kullanıyorum.  Vpn laptop tarayıcıda var . 

Crack vs kullanmam . Telefonumda banka , wp ,telegram dışında,  hiçbir uygulama yüklü değil . Bikometer adında mesafe ölçer vsr . 

PlayStor daki wp yüklü.  

Birde şu var .  Laptoptaki tarayıcıdan , 1 haftadır sürekli çıkış yapıyordu (wp) tekrar karekod okutup bağlanıyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Geri yükle yaparken hata verdi mi? 4G den yedeklemeyi dönmeyi deneyebilirsin. Bir de o yedeiğin boyutuna bakarak bu benim eski yedeğim diyebiliyor musun? Belki önceki yedekelemeyide yapmamış olabilirsin.

Laptopdaki tarayıcıdan VPN ile giriyorsan ara ara çıkış yapmasını normaldir. Sonuçta IP değişebiliyor VPN kullanırken. Belkide bu sorununda önceki sorunda olduğu gibi kendiliğinden çözülecek. İnternette aradığımda yakın zamanda bahsettiğin gibi genel bir sorun yok gibi görülüyor.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 2952 Toplam Mesaj: 12
whatsapp konum whatsap donma whatsapp konum yollama