Whatsapp Kullanıma Yasaklandı
-
NoktaliVirgul bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocam email için hani public olmuş db lerde sıkça kullanıdğın bir şifre varsa onu kullanmışlardır diye düşündüm ama Telefondan whatsapın engellenmesi neden olur bir fikrim yok
spam diye şikayet ediyorlar engelleyip şıh
Benden mesaj gelmeden nasıl spam olarak işaretliyorlar?
Onu bende merak ediyorum, dün akşam WhatsApp destek ekibine yazdığım mesajda bunu da sordum. Telefonumdan rehberimde olmayan herhangi bir numaraya mesaj atmadığımı dile getirdim.
-
Turkcell'e gidip sim kartımı yeniletsem acaba yine birşey değişeceğini sanmıyorum ama :D belki son ihtimal telefonu fabrıka ayarlarına formatlarım, hala aynı değişen birşey yok dünkü mailime de cevap gelmedi,
Siber suçlardan bir yanıt alabilirmiyim, sizce?
-
Nomm bunu yazdı
Onu bende merak ediyorum, dün akşam WhatsApp destek ekibine yazdığım mesajda bunu da sordum. Telefonumdan rehberimde olmayan herhangi bir numaraya mesaj atmadığımı dile getirdim.
Sizin numaranızı kendi rehberine ekliyor, profilinize girip Şikayet Et tuşunu kullanıyorlar
@NoktaliVirgul
-
yalinyalniz bunu yazdıNomm bunu yazdı
Sizin numaranızı kendi rehberine ekliyor, profilinize girip Şikayet Et tuşunu kullanıyorlar
@NoktaliVirgul
Ama o kişi bende kayıtlı değil ve ben mesaj atmamış olsam bile bunu yapabilir mi ki, o zaman bu bir açık, herkes sevmediği birinin numarasını bu şekilde kapattırabilir, forumda binlerce üye var herkes sevmediğinib numarasını yazsa herkes şikayette bulunsa yüzlerce numara kapanır bu şekilde, yani demek istediğim, WhatsApp ın karşılıklı mesaj trafiğini incelemesi lazım benim mesaj atmadığım biri yada çoğunluk beni şikayet edip numaramın engellenmesine sebep vermesi çok saçma
Birşey daha merak ediyorum, WhatsApp da numara yönlendirme gibi birşey mevcut mu?
Şuan gemideyim, seferdeyim yani kara ile bağlantım yok, gemideki arkadaşlardan benim numaraya mesaj gidiyor ama tek tık, profil fotoğrafı yazısı vs herşey duruyor
Nomm tarafından 04/Kas/21 11:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Nomm bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıNomm bunu yazdı
@NoktaliVirgul
Ama o kişi bende kayıtlı değil ve ben mesaj atmamış olsam bile bunu yapabilir mi ki, o zaman bu bir açık, herkes sevmediği birinin numarasını bu şekilde kapattırabilir, forumda binlerce üye var herkes sevmediğinib numarasını yazsa herkes şikayette bulunsa yüzlerce numara kapanır bu şekilde, yani demek istediğim, WhatsApp ın karşılıklı mesaj trafiğini incelemesi lazım benim mesaj atmadığım biri yada çoğunluk beni şikayet edip numaramın engellenmesine sebep vermesi çok saçma
Birşey daha merak ediyorum, WhatsApp da numara yönlendirme gibi birşey mevcut mu?
Şuan gemideyim, seferdeyim yani kara ile bağlantım yok, gemideki arkadaşlardan benim numaraya mesaj gidiyor ama tek tık, profil fotoğrafı yazısı vs herşey duruyor
Hocam gemide olduğun için farklı lokasyonlardan mesajlasmıs olmadan ötürü ban yemiş olabilir misin. Uluslararası bir gemi midir ?
-
Gemiciysen sana şunu öneririm.
https://www.chatsim.com/personal
Bizim Bimcell gibi düşün. Dünyanın her ülkesindeki operatörler ile anlaşma yapmışlar hangi ülkeye gidersen git Whatsapp kullanabiliyorsun.
-
Cesnist bunu yazdıNomm bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıNomm bunu yazdı
@NoktaliVirgul
Hocam gemide olduğun için farklı lokasyonlardan mesajlasmıs olmadan ötürü ban yemiş olabilir misin. Uluslararası bir gemi midir ?
Evet uluslararası bir gemideyim. Ama bu zamana kadar hep kullandım, herkes böyle kullanıyor
-
mkyb bunu yazdı
Gemiciysen sana şunu öneririm.
https://www.chatsim.com/personal
Bizim Bimcell gibi düşün. Dünyanın her ülkesindeki operatörler ile anlaşma yapmışlar hangi ülkeye gidersen git Whatsapp kullanabiliyorsun.
Evet bende var kullanıyorum, ama onda whatsapp numaranı değiştirmiyorsun, hattı takıp eski numara üzerinden mesajlaşıyorsun, benim direk turkcell hatımın numarasına engel gelmiş :/
Chatsim ile girsem de, chatsim numaramı bilmedikleri için herkese detay vermem gerekecek, en kötü öyle gireceğim
Şimdilik telegram ve instagramdan devam ediyorum
-
bugrahan45 bunu yazdı
https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/whatsapp-duyurdu-bu-telefonlarda-calismayacak-6627422/
şöyle bir haber okumuştum.
Sonra biz de gidip redmi 9 nokia 3310 imeilini atarsak kilitlenir tabi :)
-
Birde üstünde oynanmiş whatsap apk sini dene belki onlarda çalisir.