Whatsapp Tek Tık Sorunu Destek
-
Arkadaşlar bugün bir arkadaşla yazisirken bir anda mesajlarım gitmemeye başladı tek tik olarak durdu. Kendisini WhatsApp üzerinden arayınca sorunsuz konusabiloyorum lakin mesaj yazın a iletilmiyor ve tek tik olarak duruyor. Google rcs üzerinden yada SMS ile ancak kendisine iletişim kurabildim. Ön belleği sildim yine aynı karşı tarafa engelle ve engeli kaldır dedim yine aynı tel yeniden başlattık yine aynı. Birtek onda öyle oluyor. Diğer arkadaşlara yazdığımda sorunsuz iletiliyor.
Sebebi ne olabilir?
-
wa business mi kullanıyorsun ?
yoksa whatsapp mı ?
ben de de gün içinde aynısı oldu.
wpyi tamamen sildim 6 yıl oldu heralde.
şirket hattı ile kurumsal olarak mecburen kullanıyorum onda da sürekli bu tarz hatalar geliyor.
whatsappı bilmem ama wa business de sürekli başıma gelen olay ben alıştım :)
-
Hayır normal WhatsApp kullaniyorum
-
Yazdığın mesaj karşı tarafa gidiyor mu? Karşı taraf sana cevap veriyor mu?
-
Yazdığım mesaj karşı tarafa gitmiyor ama onun msjlar bana geliyor. Aradığımda konusuyoruz oda arayabiliyor. Şimdi kaldırıp kurdum yine aynı.
-
Vpn ya da güvenlik programı gibi bir şey var mı ? Ya da karşı taraf için de geçerli.
-
CANN1 bunu yazdı
Yazdığım mesaj karşı tarafa gitmiyor ama onun msjlar bana geliyor. Aradığımda konusuyoruz oda arayabiliyor. Şimdi kaldırıp kurdum yine aynı.
Karşı taraf iletim raporlarını kapatmış olmasın.
-
sau_nightmare bunu yazdı
Vpn ya da güvenlik programı gibi bir şey var mı ? Ya da karşı taraf için de geçerli.
Hayır yok.. düz kullanim
-
NoktaliVirgul bunu yazdıCANN1 bunu yazdı
Karşı taraf iletim raporlarını kapatmış olmasın.
Hayır bana yazdığı ekranı atıyor onun yazdıkları 2 tık ve mavi ama benimkiler gitmiyor ona.
-
Whatsapp web uzerinden denermisin
-
Dos_Attach bunu yazdı
Whatsapp web uzerinden denermisin
Onuda deniyeyim bakalım olacakmi?