Whatsapp Tikine Çözüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

bu çağımız erkeklerinin giderek layt erkek olma yoluna gittiklerinin büyük bir işaretidir.

3310 kullanan babayiğitlerimizin bir kısmı zamanında hatunun kafasında şarj cihazı kırmışken,

şimdiki poşet gençlerimiz kezbanlardan korkarak vatsap ta mesajını görmedim teknikleri geliştirmye çalışmaktadır.

eski neslimizi sürdürmeye çalışan birçok babayiğdimizden bazıları bu saçmalığa kurban gitmiştir.

ama birçok babayiğidimiz hala mücadelesine devam ederek mesajı gördüğü halde cevap yazmıyor ve hatun birşey dediğide ''müsait değildim hayatım'' diyerek hatununa dürüstçe yaklaşıyordur.

son zamanlarda osmanlı torunu olan kadınlarmız, çağımızın entel erkeklerinden artık bıktıklarını, darebli matkap gibi yiğit gibi erkek istediklerini dile getirmişir.

vatsapla işi bittiğinde mobil interneti kapatan, sürekli ram tazelemsi yapan, samsun ve ona benzeyen gıcık cihazlar kullanan, arada bir antutu testi yaparak kendini tatmin eden gibi entel nesiller istemiyoruz.

yaşasın taş devri.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

boş iş.

niye boş Allah aşkına bi açıklasana?

mesajin okunmasinin gorunmesinden bu kadar korkuyorsan kullanma hocam. ek. zalimadami yedirmeyiz ne diyorsa arkasindayim :) zeybekustasi tarafından 07/Kas/14 22:01 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    alimadam bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Mavi tike yakalanınca ne oluyki,

kezbanlar mesajı gördüğün halde neden cevap vermedin diye trip attığında ,kızın arkasından günlerce koşşup özür dilemek zorunda kalıyorlarda ondan.

Burda kadınlar hakkinda atar tutar kezban dersiniz reel hayatta kizlarin pesinden kosarsiniz.. Zaten sanal ortamda gercekte olmak isteyip de olamadigi karaktere burunur insanlar..

o kezban dedigin kadinlardan biri de annelerimiz.. hani cennet onlarin ayaklari altindadir dedigimiz anneler..

hacı halk dilinde dolaşan kezban kaşar tiplerdir.

elbette annelerimizin nesli bir başkadır. benim bahsettiğim kişileri tahmin etmişsinidr.

ayrıca gerçekte nasıl biri olduğumu forumda müridesinden muridine kadar birçok kişi bilir. hepside beni gerçekte görmüş iş yerimde gelip çayımı kahvemi içmiştir.

birkaçtaneside günlük çarşıda gördüğüm insanlardır.

profilimde yerim yurdum telefonum herşeyim yazıyor gel sende çayımı çorbamı iç :)

ama dükkanı batırdım kapattım şirketin birinde çalışıyorum ona göre pazar günleri gel yoksa evde tek kalırsın akşama kadar :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    HowL bunu yazdı

Mavi tike yakalanmadan mesajı okuyabilirsiniz. Mesaj geldiğinde telefonu uçak moduna alıp whatsapp dan gelen mesajı okuyun sonra okuduğunuz mesajı silin sonrada uçak modunu kapatın :). Yani mesajı offline okumuş oluyorsunuz.

Ha diyorsanız sürekli onu mu yapacağım. İstisnai durumlarda yapabilirsiniz.

kullanmıyorum ama bilgi bilgidir belki lazım olur.

erkeler trip atmasında diye kullanılabilir :))))))))))

işin şakası illa kız erkek ilişkisine bağlamaya gerek yok.

ama zalimadam a katılıyorum. şayet

bir kız arkadaşım için uygulayabilirim. bazen biri arıyor o an hiç cevap verecek halim yok ama bariz bir sebebimde yok diyelim.

duymadım dediğim olmuştur. gerçi böyle bir yalanda bile vicdan azabı duyuyorum ama bzen istemesemde demek durumunda klıyor insan

bunun watsap versiyonu işte

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

böyle durumlar için önemli mesela

c0nverse tarafından 07/Kas/14 22:53 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    alimadam bunu yazdı

kezbanlar mesajı gördüğün halde neden cevap vermedin diye trip attığında ,kızın arkasından günlerce koşşup özür dilemek zorunda kalıyorlarda ondan.

Burda kadınlar hakkinda atar tutar kezban dersiniz reel hayatta kizlarin pesinden kosarsiniz.. Zaten sanal ortamda gercekte olmak isteyip de olamadigi karaktere burunur insanlar..

o kezban dedigin kadinlardan biri de annelerimiz.. hani cennet onlarin ayaklari altindadir dedigimiz anneler..

hacı halk dilinde dolaşan kezban kaşar tiplerdir.

elbette annelerimizin nesli bir başkadır. benim bahsettiğim kişileri tahmin etmişsinidr.

ayrıca gerçekte nasıl biri olduğumu forumda müridesinden muridine kadar birçok kişi bilir. hepside beni gerçekte görmüş iş yerimde gelip çayımı kahvemi içmiştir.

birkaçtaneside günlük çarşıda gördüğüm insanlardır.

profilimde yerim yurdum telefonum herşeyim yazıyor gel sende çayımı çorbamı iç :)

ama dükkanı batırdım kapattım şirketin birinde çalışıyorum ona göre pazar günleri gel yoksa evde tek kalırsın akşama kadar :D

Hocam eyvallah bende seni beklerim orda sıkıntı yok teşekkür ederim nazik davet için.. Cümlelerinde tüm kızlardan kadınlardan bahsedercesine bir anlam çıkıyor o yüzden öyle yazdım. Kaşar tipleri zaten konuşmaya değer görmüyorum. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

ne uğraşıyosunuz be abi :D işim vardı diyin cevap vermek istemiyorum diyin bu ne böyle ya :D uçak modu falan :D 

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Mesajlaşmayı hiç sevmiyorum. İşi düşen arasın mantığıyla hiçbi programı kullanmıyorum. Kafam rahat

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu arada hatırlatayım kafam çok çok rahat telefon kullanmıyorum :)

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    alimadam bunu yazdı

evet whatpsatakı sutyen rengı dıye konu actıgın sonrasında da erkeklere getırdıgı fayda dedıgın anaların degıl mı :)

http://www.tahribat.com/Forum-Kizlarin-Baslattigi-Whatsapp-Durum-Akimi-Ve-Biz-Erkeklere-Getirdigi-Fayda-201001/

epic fail 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 5659 Toplam Mesaj: 35