Whatsapp Toplu Mesaj Programı Hk.
-
reffkok tarafından 01/Ağu/18 13:56 tarihinde düzenlenmiştir -
sitenin sahibi tbtden cevap verir heralde :)
-
Yaz toplu attırayım istedigin kadar :)
-
Süper #rez
-
Whatssap api açıkken @furkiak la yapmıştık 10-20 numarayı wartla register edip atıyorduk hatta sonuna random numara karakter ekliyorduk ... Sonuç çohhhhızlı banladılar :)
-
KaptaN bunu yazdı
Whatssap api açıkken @furkiak la yapmıştık 10-20 numarayı wartla register edip atıyorduk hatta sonuna random numara karakter ekliyorduk ... Sonuç çohhhhızlı banladılar :)
Senin yöntemle bir sistem yapıp satabilirsin aslında. Ama kardan %5 isterim :P
-
Merhaba, Yeni geliştirmiş olduğum Alanında dünya'nın ilk uygulaması olan WhatsTR'yi sizlerle paylaşmak istedim. Detaylı bilgiyi fotoğraflara tıklayarak yönleneceğiniz siteden alabilirsiniz.
Fotoğraf linkleri çalışmıyor ise:
WhatsTRRef olarak denemiştim baya başarılı sistem .
Site sahibini ve hizmet sağlayanı tanımıyorum.
-
NoktaliVirgul bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Senin yöntemle bir sistem yapıp satabilirsin aslında. Ama kardan %5 isterim :P
kodlama bilmiyorum bilsme yapabilirim , şimdiki amacım adb shell ile birlikte aynı anda 3-4 tane telefona farklı işlem yaptırmak ((sanal anroid degilde gerçek tel )
edit : buldum :)
KaptaN tarafından 24/May/18 09:18 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdı
Merhaba, Yeni geliştirmiş olduğum Alanında dünya'nın ilk uygulaması olan WhatsTR'yi sizlerle paylaşmak istedim. Detaylı bilgiyi fotoğraflara tıklayarak yönleneceğiniz siteden alabilirsiniz.
YA AMK BENDE HAKKATEN BİŞİ YAPTI SANDIM ELEMAN
listeden numaraları çekiyor , http://api.whatsapp.com/send?phone=905551234567 linkin sonunu değiştiriyor.
metni yapıştırıp enter'a basıyor ve bu sikindirik şeye haftalık 100 tl mi istiyor.
vay ben öleyim :D ahahaha
amk insan bari browseri ortadan kaldırır :D ne biliyim arkaplanda istekle filan yapar. çok amatörce yav
edit : hayatımda gördüğüm en amatörce uygulama bu sanırım. tanıtım videosunu izlemeye devam ediyorum. mesela resim göndericek keko
görseli seçiyor onun full path alıyor , sonra konuşmaya yine aynı linkten giriyor , baya click event hesabı pencere filan açıp path'i oraya yapıştırıp sendkeys ile enter enter çektiriyor.
ya en kötü drag-drop yap aq :D
baristbt tarafından 24/May/18 10:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Kullandım sıkıntısız çalışıyor.
-
baristbt bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
YA AMK BENDE HAKKATEN BİŞİ YAPTI SANDIM ELEMAN
listeden numaraları çekiyor , http://api.whatsapp.com/send?phone=905551234567 linkin sonunu değiştiriyor.
metni yapıştırıp enter'a basıyor ve bu sikindirik şeye haftalık 100 tl mi istiyor.
vay ben öleyim :D ahahaha
amk insan bari browseri ortadan kaldırır :D ne biliyim arkaplanda istekle filan yapar. çok amatörce yav
edit : hayatımda gördüğüm en amatörce uygulama bu sanırım. tanıtım videosunu izlemeye devam ediyorum. mesela resim göndericek keko
görseli seçiyor onun full path alıyor , sonra konuşmaya yine aynı linkten giriyor , baya click event hesabı pencere filan açıp path'i oraya yapıştırıp sendkeys ile enter enter çektiriyor.
ya en kötü drag-drop yap aq :D
ben bile daha iyiyim dimi :D:D @baristbt