Whatsapp Web
-
-
Bu olayla ilgili sabahtan beri aklıma birsürü sosyal mühendislik geldi çok tehlikeli şeyler çıkıyor vatandaşın elinden 10 sn alman yeterli telefonu
hoop ekrana bir tut olay bitmiştir nasıl olsa akıllı telefon sürekli internet açık her yazışmasını okursun olurmu ne dersiniz ?
-
ios :( :'(
-
Hannibal_King bunu yazdı
Telegram kesinlikle whatsapp tan iyi.Pek çok insan whatsapp kullandığı için mecburen yüklü duruyor telefonda.
https://desktop.telegram.org/ Masaüstü programıda var telegramın.
Kesinlikle forewer telegram hacı
Secret chat güzel 1 gb dosya gönderme özelliği güzel daha ne olsun whatsapp plus kullananlar banlanınca telegram yüklemek zorunda kalıyo bu günlerde ve buda fanatik bi telegram kullanıcısı olarak beni mutlu ediyo
-
PanxeR bunu yazdıSebnem bunu yazdı
Kırk yıldır tictoc var millet hala whatsapp derdinde. Ama ben göreceğim tr'de ücret kesim tarihi gelsin 1 tl için kullanmayı kesenler olarak
silip yüklüon tekrar beleş oluo.
benim 2020 ye kadar ücretsiz şuan.
tictoc line etc. bok gibi ve reklam dolu
whatsapp kafa rahat.
benim silip yüklemeden otomatik güncelliyor son 2 yıldır öyle
-
Hacılar size düşündürecek birşey söyleyeceğim,
Whatsapp'ta x kişiyle bir konuşma geçmişi var, telefon hafızasından resimleri silmiştim. Whatsapp'a girince flu şekilde resim görünüyor,
resme telefondan tıklayınca "sorry, this media file doesn't exist on your SD card yazıyor."
Web'deki oturumda tıkladığımda aynı flu görünen resim yükleniyor ve resmi görüntüleyebiliyorum.
Sonra telefonda aynı resmi tekrar denediğimde resim görüntüleniyor.
Aklıma kötü kötü şeyler geldi.
-
Kaan bunu yazdı
Whatsapp'ta x kişiyle bir konuşma geçmişi var, telefon hafızasından resimleri silmiştim. Whatsapp'a girince flu şekilde resim görünüyor,
resme telefondan tıklayınca "sorry, this media file doesn't exist on your SD card yazıyor."
Web'deki oturumda tıkladığımda aynı flu görünen resim yükleniyor ve resmi görüntüleyebiliyorum.
flu fotograf sendeyse indirmiyor ama
-
RotKerim bunu yazdıKaan bunu yazdı
prntscrn?
-
joe_black bunu yazdıRotKerim bunu yazdıKaan bunu yazdı
prntscrn?
Hacılar olayı tekrar tekrar denedim ve şu sonuçlara ulaştım,
mesela aynı adam bana şubat 2014'de bir fotoğraf göndermiş,
telefondan da geçen ay tüm galeriyi silmiştim.
Whatsapp flu gösteriyor haliyle,
wep'ten girince de indir dediğimde telefonunda yok dedi görüntülemedi.
Aşağılara indim, temmuz-ağustos aylarına, yine telefonunda yok dedi.
Başka kullancıya girdim, eylül ayına ait bir fotoğraf, telefonda yok dedi, wep'te görüntülemeye çalışınca açtı, sonra telefonda da açıldı.
Psikopata bağladım tüm geçmişi deneyecem sabah.
-
Kaan bunu yazdıjoe_black bunu yazdıRotKerim bunu yazdıKaan bunu yazdı
prntscrn?
Hacılar olayı tekrar tekrar denedim ve şu sonuçlara ulaştım,
mesela aynı adam bana şubat 2014'de bir fotoğraf göndermiş,
telefondan da geçen ay tüm galeriyi silmiştim.
Whatsapp flu gösteriyor haliyle,
wep'ten girince de indir dediğimde telefonunda yok dedi görüntülemedi.
Aşağılara indim, temmuz-ağustos aylarına, yine telefonunda yok dedi.
Başka kullancıya girdim, eylül ayına ait bir fotoğraf, telefonda yok dedi, wep'te görüntülemeye çalışınca açtı, sonra telefonda da açıldı.
Psikopata bağladım tüm geçmişi deneyecem sabah.
Bende bugün bir arkadaşın profil fotoğrafını paylaş seçeneği ile başka bir arkadaşa gönderecektim adam tam o sırada profil fotoğrafını düzenleyince ilk başta göndermekte sorun oldu daha sonra çat diye yeni profil fotoğrafını gönderdi.
Benim buradan anladığım bu adamlar fotoğrafları vs. Hepsini servera alıyorlar ve paylaşma konusunda sadece bulunduğu konumu paylaşıyorlar yani aslında o konumu bilen herkes o kişinin gönderdiği yada aldığı bütün fotoğrafların datasına ulaşabilir diye düşünüyorum acaba msgstore.db sinde o konumları tutuyorlar mı ?