Whatsapp'a Görüntülü Görüşme Özelliği Geldi
-
Senin benim gibi Türkiye'de çalışana göre pahalı. Lira dolar karşısında değersiz. 80 lira gibi farzedeceksin Amerika'da yaşayan adam için. Kaldı ki 10 GB bittikten sonra net hızının ay sonuna kadar 512 kbps olması gerek diye biliyorum.
-
microsoft malı zamanında msni skype ile birleştirmek yerine whatsapp gibi geliştirseydi şimdi msn bir numaraydı
ama adamların batırmakta üstüne yok
-
Msn'i Skype ile birleştirmeye bile gerek yoktu. Tek yapacakları Android ve iOS'a stabil bi MSN yazılacak eski üsul liseli_cilqin_jojuk_1993@hotmail.com yerine telefon numarası üstünden eklemeyi aktif edeceklerdi Whatsapp gibi. Whatsapp'ın olayı basit ve işlevsel olmak.
-
mkyb bunu yazdı
Msn'i Skype ile birleştirmeye bile gerek yoktu. Tek yapacakları Android ve iOS'a stabil bi MSN yazılacak eski üsul liseli_cilqin_jojuk_1993@hotmail.com yerine telefon numarası üstünden eklemeyi aktif edeceklerdi Whatsapp gibi. Whatsapp'ın olayı basit ve işlevsel olmak.
aynen katılıyorum microsoft kendi bacagına sıktı gelecegi göremedi
-
hocalar skype msn hotmal microsoft un sikinde değil onlardan para kazanmıyor zaten microsoft şuanda sadece kurumsal tarafa yatırım yapıyor
bireysel tarafta zaten microsoft un facebook hissesi ve linked in hissesi var bu ne demek ?
messenger + whatsapp + instegram dan microsoft zaten para kazanıyor demek.
ha çok büyük bir hissesi yok fakat adamlar böyle böyle de para kazanıyor zaten.
hergün microsoft a sövüyordum her aldığını batırıyor diye. ancak sonradan gerçekten anladım ki kurumsal firmalara office360 online satarak lisanslı yazılım satarak kurumsal outlook satarak zaten
paranın aq koyuyor adamlar yoksa skype vs skınde değil belki sadece patentleri için bile aliyor olabilir.
google dahil bir çok üretici para kazanmadıgı servislerini arka plana atıyor veya iptal ediyor , google zamanında youtube dan çok daha iyi özelliklere sahip google videos u kapattı , takvimi kapattı picassayı kapattı
fakat bunları paraya çevirebileceği google photos , google drive , youtube gibi servislere çevirdi. hangouts un zaten ne kadar boktan olduğunu herkez bilir , bir firma niye aynı basit işlev için 5 tane program yapar ?
gtalk + allo + duo + hangouts bir imessage etmiyor arkadaş. çünki apple üründen zaten parayı vurdugu için emme hizmeti yapmadıgı için o hizmeti ekstradan pazarlamaya da iptal etmeye de ihtiyacı yok
microsoftta biraz benzer yani nokia yı alırken amaçları nokia yı geliştirmek değildi hiç bir zamanda olmadı tek amaç mobil cihaz üretimi tamamen ABD himayesine almak android = abd ios = abd.
PanxeR tarafından 20/Eki/16 22:42 tarihinde düzenlenmiştir -
tolgasen bunu yazdı
microsoft malı zamanında msni skype ile birleştirmek yerine whatsapp gibi geliştirseydi şimdi msn bir numaraydı
Yeni pazara MSN markasıyla tekrar dönseler bazı programları sollayabilitesi var
-
Bu arada hazır konusu açılmışken belirteyim. Live Messenger üstünden Skype kullanabiliyorsunuz.
-
Facetime kadar kaliteli bir iletişim sistemi yok operatörden daha net ve kaliteli ses iletiyor
-
KaptaN bunu yazdımkyb bunu yazdı
aynen katılıyorum microsoft kendi bacagına sıktı gelecegi göremedi
iyi hatırlattın yaaa eskiden MSN KIZ LİSTESİ diye bişey vardı :)
-
DE5TROY3R bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Yeni pazara MSN markasıyla tekrar dönseler bazı programları sollayabilitesi var
skypeı ayırıp kaldıkları yerden devam etseler hizmete bir çok kişi kullanır.
msnin bittiği gün bıraktım kullanmayı ve şuan o siktirboktan skypeı kullanmıyorum