Who Am I – Kein System Ist Sicher İzle 1080P Güzel Bir Hacker Filmi
-
Spoiler
Sanki az fightclup sezdim
-
altyazısı çıkmadımı bunun ya daha
http://altyazi.org/sub/m/50073/Who-Am-I-Kein-System-ist-sicher.html çıkmış
ArmadA tarafından 11/Haz/15 01:27 tarihinde düzenlenmiştir -
offf...ne filmdi ya !!
ters köşenin önde gideni film :D çok çok iyiydi, almanca baya rahatsız edici olsada film çok iyi yapılmış.bazı abartılar vardı ama olur o kadar filmde
hack ortamı trende gösterilmiş.çok dahice.
-
harika kurgu sonunu tahmin edemeyeceğim filmlere bayılıyorum buda öyle bir film tavsiye ederim
-
mukemmel olmus.
deep web'i bilale anlatir gibi anlatmislar.
-
Wow! Uzun zamandır ters köşe film izlememiştim :D
Hiç anlayamanın bile anlayacağı dile indirgemişler filmi. Darkneti tren vagonu, orada takılanları da yolcu olarak göstermeleri süperdi.
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
mrx'i yakalatma sahnesini ben anlayamadım. Nasıl oldu da clay kendini darknet'de mrx gösterip ortalığı bulandırdı?
-
coLin bunu yazdı
Wow! Uzun zamandır ters köşe film izlememiştim :D
Hiç anlayamanın bile anlayacağı dile indirgemişler filmi. Darkneti tren vagonu, orada takılanları da yolcu olarak göstermeleri süperdi.
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
mrx'i yakalatma sahnesini ben anlayamadım. Nasıl oldu da clay kendini darknet'de mrx gösterip ortalığı bulandırdı?
şimdi zaten herkes gizli.sadece nickler var.söylenti yaydı ben mrxim ve devlete çalışıorum die.sonra herkes bunun muhabbetini yapmaya başladı.sonra buda kendini kanıtlamak istedi gerçek mrx oldugunu göstermek istedi.bizim adamda gitti ayrı oda kurdu(başka vagona geçti) orda da millete ben mrxim diordu, gerçek mrx de peşinden gelmek istedi o vagona.tabi girerken bizim adamın yemi olan çekici kullandı.çekici kullanınca yemi yuttu ve yerini tespit ettiler
-
çizik atalım da bi ara indirir izleriz
-
RockZs bunu yazdı
"lie to me" dizisi de sosyal mühendislik meraklıları için faydalı olabilir.
ayrıca "unmasking the social engineer" kitabı yine sosyal mühendilik için oldukça faydalı bilgiler içeriyor.
O dizi ve forever dizisini niye bitirdiler anlam veremiyorum :/
-
demin izledim çok güzeldi yorumumu yapmayım spoiler veririm kesin :D bu tarz başka önerisi olan varsa bakabilirim