Whois Gizli Sitelerin Bilgilerine Ulaşmak?
-
gizlenmiş whois veya cloudflare ardındaki sitelerin en azından hosting bilgilerini bulmanın bir yolu var mı?
-
Cloudflare arkasını gösteren siteler vardı google yazarsan çıkar whois bilgisi için domaini atarsan bi bakmaya çalışırım yada buraya yaz belki başkasıda bulur
-
bu balığı tutmanın yolu varsa onu soruyorum, hazır balık istemiyorum. hosting bilgisine ulaşmanın yolu gerek bana. cloudflare da işe yararyan bazı yöntemler artık işe yaramıyor, yeni bi çözüm varmı araştırıyorum
-
Bana malum oluyor hocam sorabilirsin
-
cloudflare arkası için sitenin subdomainlerine,mail sunucusuna vs. bakmayı dene
-
whoisology.com dene bir istersen daha önceden gizlememişse görünebiliyor.
-
HolyOne bunu yazdı
Bana malum oluyor hocam sorabilirsin
şeyh sana malum olduğunu bi kaç kere bende fark ettim şu yöntemi bize de söylesen keşke :)
konu sahibi arkadaş da cf için mail sunucusu yani mx güncellenmemişse nslookup işe yarıyor açıklayım
çalıştır > cmd > nslookup > set type=mx > domain
sonrasında çıkan
dc-nsnsh123.domain.com gibi bi adres çıkıyor sonrası o çıktıya ping çekip ip öğrenebilirsin
-
mrkps bunu yazdı
+rep mi desem, allahına gurban olduğum mu desem. forum tarihinin en işe yarar paylaşımı seçtim hoca
-
JerusaLem bunu yazdımrkps bunu yazdı
+rep mi desem, allahına gurban olduğum mu desem. forum tarihinin en işe yarar paylaşımı seçtim hoca
:))
whois dişında o isme , emaile veya tel numarasına kayıtlı diğer siteleride göstermesi çok güzel.
-
mrkps bunu yazdıJerusaLem bunu yazdımrkps bunu yazdı
:))
whois dişında o isme , emaile veya tel numarasına kayıtlı diğer siteleride göstermesi çok güzel.
2. sayfaya premium istemeseymiş iyiymiş. ama en azından görebildiğimiz kadarıyla bile yeter gibi :) bunun full free olanı var mıdır piyasada acaba
-
Arkadaşlar bir domain var. whoisology'den vs. de bulamadım. Mark domains den mesaj attım ama broker saçmasapan bir fiyat söyledi.
Bilgileri gizli olan domainin sahibinin iletişim bilgilerine ulaşabilecek arkadaş var mı acaba?
Domaini pm olarak atabilirim.
Şeyhe attım pm ama yoğun sanırım ve geç dönebilir. Biraz acil bir iş.
Eğer şeyh erken dönerse de , konu uplanmış olsun. Balık tutmayı öğretecek olan varsa da çok makbule geçer :)