Wi-Fi Adaptörünüzü Güçlendirin. Kapsama Alanınız Daha Geniş Olsun.
-

güçlendirilmiş ağ tarayıcınız hep taşınabilir olsun. evinizin her bölgesinden online olun.
evinizde iş yerinizde dekor yaratır. aynı zamanda geniş kapsama alanı ile yüksek hızlarda internet erişimi sağlarsınız.
-
Bunun yerine elle bi panel anten yapilirsa verim daha cok artar verim konusunda zalimin yaptigi eskiye gore daha verimli olur ama Bunun yerine Sadece bakir kablodan mini bir Canak yapsaydi daha verimli olurdu kullanilan cihazini cikis gucu de onemli 500-1000-2000 mw olmasi bu yontemde en basit sekil kendine 12 dblik bir cubuk anten yapilabilirdi bilmeyenler Icin Guzel olmus videoda fazla duraksayarak anlatmis
-
öncelikle o dandik alıcı yan daireyi zor çekerken sistemi yaptıktan sonra 4 kat aşağıyı çekiyorsa bu bence bir başarıdır.
şimdi en etkili çekim gücü için uğraşıyorum ilham geldi.
kolay bulunabilen malzemeler ile tasarım ve ölçüde değişiklikler yaptım.
kırılma , yer kaplama , görüntü kirliliği , ani kopmalar gibi sorunları gidermek için uğraşıyorum.
wifi alım gücü olmayanlar sadece 20 liralık bir alıcı ile sürekli online kalsın diye çalışmalarımız devam etmektedir.
zalimadamla herşey mümkün.
-
@zalım yarın fillan bi skype da kaynatalım abü :D
fikirden fikir zikirden figo çıkarmış
-
tamam müdür. pm at skype geçerim direk.
sistemi geliştirme yoluna gidiyorum şimdi.
birtane çanak buldum ona ayar vereceğim . ilerideki mahallede bir arkadaş var oraya bağlantı için çalışmalar başlattım.
tahribatı ücretisz birbirne bağlayıp fatura derdinden kurtaracağım.
-
3-4 yıl önce bir wireless forum sitesinde el yapımı antenler vs. diye konular açılıyordu. Takip ediyordum ve 8 km sinyal gücü veren bi anten yapılmıştı. tabi ne kadar doğru bilmiyorum. böyle birşey olabilir mi sizce ?
-
o dediğin evdeki malzemelerlerle yapılacak iş değil.
ama onu biliyorum şöyle yapmışlarıdı: alıcı ve verici birbirini tam görecek koordinata ayarlanmıştı. verici de alıcıda yüksek db sinyal yolluyordu.
biz normal modemleri bulmaya çalıştığımız için 3 apartman ileriye pek gidemeyiz.
ama mahalle içinde işimizi görecek modemlere ulaşabilirz.
-
Pringles kutusundan yagi anten yapımı var onlara bir bak ilham gelir.
-
bukadar kasma hacı
wifi üzerine zaten fazlası ile çalışma var
http://www.qsl.net/yu1aw/Misc/engl.htm
endenius tarafından 05/Eki/14 08:46 tarihinde düzenlenmiştir