Wifi Access Point Ve Repeater Cihazları Hk.
-
SeRDaR bunu yazdı
kesinlikle mümkün
bu cihazı alıyosun hocam
arayüzünden ayarlıyosun bağlanması gereken modemi bu kadar
hem sinyali alıp hemde dağıtıyor.
bi duvardan sinyali 4 diş geçirebiliyor
sinyal alacağı yere ne kadar düzgün şekilde yerleştirirsen o kadar performans alırsın hocam
Not : sıkıntılarıda yazıyım hocam karşılaştığım
bazen net gidip geliyodu o sorunu şu şekilde çözdüm
karşıdaki modemin kanalını otomatikten sabit 13 nolu kanala aldım
bide evin içerisinde yayın yapıcak wifinin adını değiştirebiliyosun sadece
şifre bağlanacağın modemle aynı olmak zorunda
Piratebay tarafından 07/Tem/15 23:12 tarihinde düzenlenmiştir -
@piratebay sağol hocam peki bunların prize takılanlarla farkı nedir ?
-
SeRDaR bunu yazdı
@piratebay sağol hocam peki bunların prize takılanlarla farkı nedir ?
bişey değil hocam
prize takılanlar genelde ev içerisinde kablo derdini ortadan kaldırmak için kullanılıyor hocam
elektrik hattın üzerinden 500 mbp/s kadar hız destekliyor o şekilde.
senin istediğin bunlar değil ayrıca fiyatlarıda iki katı benim dediğim cihaza göre
-
modem sifresi degil hocam wifiyi kirdiginiz sifre
ornegin ssid: serdar passwd:12345687+
-
Pratik çözümleri her zaman için sevmişimdir.
Mesela repeater ya da AP cihaz alıp fişe taktığımızda ekstradan modeme de bağlanıp tanımlamak gerekiyor.
Ancak...
5-8 sene önce aklımda kaldığı kadarıyla Linksys'in bir cihazı vardı. Ne ethernet ne de başka bir kablo takıp ayar yapmaksızın fişe taktığınız gibi otomatik olarak modeme bağlanıp modemin sinyalinin gittiği son noktadan alıyor, daha sonra taşıyabildiği yerlere kadar taşıyıp yayın yapıyordu.
Çok da şık birşeydi. Kablosu yoktu, kendinden prizliydi ve çirkin bir görünüm oluşturmuyordu böylelikle.
-
başka bi yöntem daha söyleyim yanlış anlamadıysam odan dışında başka bi cihazın varsa ona connectify benzeri bi yazılım kurup sanal erişim noktası şeyedebilirsin
-
slanger bunu yazdı
başka bi yöntem daha söyleyim yanlış anlamadıysam odan dışında başka bi cihazın varsa ona connectify benzeri bi yazılım kurup sanal erişim noktası şeyedebilirsin
Evet onu biliyorum da pc devamlı açık olması gerek onda da
-
-
SeRDaR bunu yazdı
Baya fütirstik bir tasarımı var. Teknik olarak pek incelmedim linkteki ürünü. Ancak şöyle bir mantık var, mesela bunu şimdi alacaksın. 100 liraya.
Şifresini bulduğun ağın 7/24 açık olması pek olası görünmüyor. Olduda yarın öbür gün fark edildi, şifresi değişti ya da benzeri birşey..
Bunun yerine eve net çeksen daha kârlı olur. Hem ekstradan cihaz almazsın, hem oldu/olmadı-çekti/çekmedi kaygın oluşmaz.
Yinede sen bilirsin tabi.
-
TiThousand bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Baya fütirstik bir tasarımı var. Teknik olarak pek incelmedim linkteki ürünü. Ancak şöyle bir mantık var, mesela bunu şimdi alacaksın. 100 liraya.
Şifresini bulduğun ağın 7/24 açık olması pek olası görünmüyor. Olduda yarın öbür gün fark edildi, şifresi değişti ya da benzeri birşey..
Bunun yerine eve net çeksen daha kârlı olur. Hem ekstradan cihaz almazsın, hem oldu/olmadı-çekti/çekmedi kaygın oluşmaz.
Yinede sen bilirsin tabi.
Hocam hafta içi sadece günde 1-2 saat kendi netimi kullanıyorum
haftasonu kullqnıyorum oda dışarda oluyorum
67 lira para veriyorum Temmuz 21 de taahhüt de bitiyor evde yakaladım 2-3 tane wifi
hiç gerek yok kapatıcam onlardan takılacam
biri kapatırsa Öbürü en son hiç giremiyorum alırım o zaman yani