Wifi Açılıyor Dedi Kaldı
-
Merhabalar.
discovery var wifi açılıyor dedi öyle kaldı bluetooth da açık kaldı kapanmıyor.
verilerimi kaybetmek istemiyorum nasıl çözebilirim fikri olan var mı ?
edit:
telefonu kapatıp açtım çözüm olmadı
GoldenWorld tarafından 28/Kas/15 16:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam aynı problem benim meizuda var wifi ile bluetooth gitti açılmıyor. Yaklasık 15 gündür sadece 3g kullanıyorum. Çözümlerinizi bende uygulayacağım.
-
bataryayı çıkar 5 10 dakka bekle geri tak bakalım.
-
Dos_Attach bunu yazdı
bataryayı çıkar 5 10 dakka bekle geri tak bakalım.
bluetooth kapandı wifi hala aynı
-
Telefonun tomcuk diye ayarlari olmasi lazim gir ordan yap :))
-
enesshn18 bunu yazdı
Telefonun tomcuk diye ayarlari olmasi lazim gir ordan yap :))
A.selam kardeşim
-
-
@Misterio hocam ben bu riski göze alıcam nasıl yaparım güzelce anlatabilir misin sana zahmet ?
-
*#446633# burdan kontrol edebilirsin, yazılımsal sorun ise backup alıp wipe çek
-
Hocam aslinda risk degil eger garantisi yoksa selulozik tinerin bi zarari yok eger bi yeri kirmadan yaparsan en kotu ihtimalle ayni sekilde olur telefonun ama tinerin selulozik olmasina dikkat et sonra telefonun icini ac anakarta bagli olan kamera haporloru falan soketlerinden dikkatli bi sekilde cikart anakarti al eline bi tanede kucuk fircalardan bul eskiden resim derslerinde kullandigimiz sulu boya yaptigimiz fircadan onu tinere batirip batirip anakarti yavas yavas temizle hocam
-
misterio_junior bunu yazdı
Selulozik tinerle yaparsan o anakarti eritirsin alir cope atarsin. Sentetik tiner olacak o.
@NewwarrioR kapaklari ac cikart anakarti, youtube uzerinde vardir acilma videolari, modele gore arat bulursun mutlaka. Ankarti cikartip yumusak uclu bi firca ve sentetik tiner ile temizle. Tamamen kurtup tekrar tak. Kurur zaten hemen direk ucacagi icin.
Edit. Varsa saf alkolde olabilir. Yada saf su.
NoToLeRaNcE tarafından 28/Kas/15 23:17 tarihinde düzenlenmiştir