folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Wifi Klavye Mouse Olarak Ne Kullanıyorsunuz?

Wifi Klavye Mouse Olarak Ne Kullanıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Yıllar önce evde severek kullandığım set. Hala mekanik olarak çalışıyor olsa da şuan bazanın altında yatıyor.

Uzun yıllar kullanım sonucu farenin etrafını saran kauçuk malzeme, orta topun kauçuk malzemesi ve klavyenin bileklik kısmını tamamlayan kauçuk malzeme yapısı gereği kozmetik olarak yıpranıyor.

Kaçuk malzemenin tamamı zamanla yapış yapış ve bileğin konulduğu alanın yoğunluğuna göre yer yer pütür pütür oluyor. Bu herkeste aynı mıdır bilemem ama malzemenin ömrü gereği sanırım bende bu hale geldi.

Eski haline getirmek/temizlemek için neler neler kullandım ama yok nafile daha kötüye gitti. Telnolojik cihazlarımı da özenle titizlikle kullanan biriyim. Bende kaldırdım bazanın altına attım.

Uzun zamandır iş yerinde Logi MK295 sessiz kablosuz klavye ve mouse setini, evde de Logi K380 Bluetooth klavye ve Logi M350 Pebble Bluetooth mouse ürünlerini kullanıyorum.

Şuan kullandığım süre boyunca ürünlerden memnunum ve tavsiye ederim. Zaman ilerledikçe neler yaşatır görmek lazım.

BaD_BoYs tarafından 31/Mar/23 12:10 tarihinde düzenlenmiştir

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Fare kesinlikle microsoft ya da logitech

Tuş takımı microsoft.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

A4, hp ya da Dell alacam. Gelsin inceleriz. 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

philips spt6356 kodlu wireless klavye mouse u aldım, malzeme kalitesiz fakat sorunsuz iş görüyor. tuşlar tahmin ettiğim gibi askeriye terliğine basma hissi veriyor ışıklarının olması güzel. kdv dahil 320 liraya bu meseleyi kapattım altı ay dayanacağını umuyorum bozulsa da üzülmem 500 lira bütçe koymuştum... çekim gücü 10mt ye kadar sorunsuz mouse hızı güzel, fakirlere ve kader mahkumlarına tavsiye ederim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.