Wifi Sıkıntısı
-
Merhaba hocalar.
Ubuntu kullanıyordum.Son güncellemeyi yaptım.Wifi adaptör realtek-rtl8723be.
Her güncellemeden sonra wifide internet hızımda sıkıntı çıksa https://connectwww.com/how-to-solve-realtek-rtl8723be-weak-wifi-signal-problem-in-ubuntu/4625/
linktekiyle çözerdim.Son güncellemeden sonra artık olmuyor.Herneyse sonra Windows10 kurdum şuanda.Ancak yine wifide sorun yaşamasam da bir şey indirirken inanılmaz sonunda indiremiyor yarıda kesiliyor.
speedtest yaptığımda ise Download 10 mbps ortalama çıkıyor.Açıkcası anlayamıyorum artık.
-
hocular
-
Laptop da indirip de son anda yarıda kesilen şeyi telefonda indirmeyi ya da başka biyerde indirmeyi dene. Sorun pc de değil modemde de olabilir.
-
ilteris bunu yazdı
Laptop da indirip de son anda yarıda kesilen şeyi telefonda indirmeyi ya da başka biyerde indirmeyi dene. Sorun pc de değil modemde de olabilir.
Hocam dün farklı bilgisayardan indirdim.İndiriyordu dosyayı
-
imkanın varsa tekrar eski versiyon sıkıntı olmayan ubuntu kurup denesene bi hocam. Eski sıkıntısız versiyonda düzeliyorsa modemdendir. Ama ordada sıkıntı varsa wifikarttadır büyük ihtimal. Geçenlerde bi mürid satıyordu 25 tl wifi card bulabilirsen değerlendir.
-
ilteris bunu yazdı
imkanın varsa tekrar eski versiyon sıkıntı olmayan ubuntu kurup denesene bi hocam. Eski sıkıntısız versiyonda düzeliyorsa modemdendir. Ama ordada sıkıntı varsa wifikarttadır büyük ihtimal. Geçenlerde bi mürid satıyordu 25 tl wifi card bulabilirsen değerlendir.
hocam eski sürümde de denedim.Aynı oldu.Ama şuan wifi ile bağlıyım download 10 mbps.Yani bozuk olsa neden bu hızı göstersin onuda anlayamıyorum.
-
ReyiZ bunu yazdıilteris bunu yazdı
hocam eski sürümde de denedim.Aynı oldu.Ama şuan wifi ile bağlıyım download 10 mbps.Yani bozuk olsa neden bu hızı göstersin onuda anlayamıyorum.
Kartta sıkıntı varsa demmekki. Herzaman aynı sinyal vermiyordur. Atıyorum 10 dakika çalıştı ısındı ya da başka bişey oldu güç düştü anlık kopma oldu iptal oldu. bu gibi durumlar olabilir.
-
Diagnostic test yap bi hocam ne çıkacak
-
ilteris bunu yazdı
Diagnostic test yap bi hocam ne çıkacak
Hocam. wireless module test yaptığımda.
Wireless Module Check : PASSED.
Component test : PASSED.
Logda çıkan :
Result : Passed.
Failure ID : NA
PAGE 1 / 1 Description
NA
Diyor
ReyiZ tarafından 01/Ağu/17 18:32 tarihinde düzenlenmiştir -
sorun yok görünüyor ilginç
-
ilteris bunu yazdı
sorun yok görünüyor ilginç
Hocam sinirden elim ayağım titriyor ya.Bende anlamadım acaba modemi mi değiştirsem.E modemle ilgili olsa dün farklı bilgisayardan bu bilgisayardan indirdiğim dosyayı indirdim uzun sürsede.