Wifi Sinyalinizi Güçlendirelim(Sadece Resimlere Bakarak Yapabilceginizucuz Güzel Bir Yöntem)
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------pirax bunu yazdı:
-----------------------------
kutu kola olur de mi ? illa bira kutusu şart mı, işimiz kalmadı bi de alkolik arkadaş aramayalım kutu için
-----------------------------olur olur
eyv.Yalnız kutu kolanın tenekesi wifinin anteninden kısa, uzunluk olarak, resimde tam oturmuş gözüküyor ama bakıcaz -
kartonu parabolik şekilde kesip sonra aliminyum folya kaplayıp bişeyler yapmıştım ama pek bir faydasını görememiştim
-
verim alabileceginizi sanmıyorum illaki baktıgı yöne dogru bi değişim olur ama hissedilcek derecede değil.
-
pirax bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
kutu kola olur de mi ? illa bira kutusu şart mı, işimiz kalmadı bi de alkolik arkadaş aramayalım kutu için
-----------------------------olur olur
eyv.Yalnız kutu kolanın tenekesi wifinin anteninden kısa, uzunluk olarak, resimde tam oturmuş gözüküyor ama bakıcaz
-----------------------------sende efes kutusu kullan :)
-
Evde kullanıyorsanız boşuna uğraşmayın gözle görebileceginiz yada fark edebileceğiniz bir değişim olmaz.
-
bi işe yarayacağını sanmam..
ancak birbirine bakan 2yer arası aynı çizgide koyarsınız belkim bi işe yarar..
yoksa gerizekalı değil herhalde o üreticiler birer kola içip metalini kesip koyamayacak kadar..
-
hangi devirdeyiz Allahınızı seveyim yaa.. gidip sinyalin güçlendirici almak varken böyle saçmasapan şeylerle uğraşmak niye.. üstelik veri kaybına uğramayacağını kim garanti ediyor sinyalin....
-
Kola kutusuyla olmaz .. illa bira kutusu olacak
-
üstüne koysak hiç çekmez :) yöntem güzel
-
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
Yer İmleri--> Bu sayfayı yer imlerine ekle--> Çizik--> Teşekkürler
-----------------------------yarıldım :D yöntem de güzel :D