Wikileaks E Erişebilen Var Mı ?
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Hepsi ABD'nin oyunu ,ben wikiye inanmıyorum amk , ve ABD'ye ismail türütten pilan yapmayın pilan şarkısını armağann
ediyorum..
Sadece şarkıya katılıyorum -
adama harbi helal olsun şu tornete verdigi linki bulan varmı arkadaşlar eger dosya rarlıysa açarız rahat
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------adama harbi helal olsun şu tornete verdigi linki bulan varmı arkadaşlar eger dosya rarlıysa açarız rahat
hocam ben indirdim kirilmasini bekliyoruz. oyle kolay kolay kirilcak gibi de degil. amaerikan ordusunun kulandigi sifreleme sistemi kulanilmis AES256 (256Bit) -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
adama harbi helal olsun şu tornete verdigi linki bulan varmı arkadaşlar eger dosya rarlıysa açarız rahat
hocam ben indirdim kirilmasini bekliyoruz. oyle kolay kolay kirilcak gibi de degil. amaerikan ordusunun kulandigi sifreleme sistemi kulanilmis AES256 (256Bit)
-----------------------------kriptosunun mk :| paylaşçaksa paylaşsınlar artık :q kabak tadı almaya başladı.
-
AES programini buradan indirebilirsiniz;
http://www.aescrypt.com/download.html
indirdiginiz dosyayi tanimiyor aes. cunku aes 64 bit var. ama torrentteki dosya AES256. 256 biti nasil cikarticas ki :S
soyle deneyince sifre soruyor ama; dosya uzantisindan 256 yi silince aes programinda decyript aktif oluyo. cikarmaya calistiginizda da sifre soruyo. ;)
-
direk linki yokmu pcye indiricemiz verin bakalım bir
-
EcHoLL bunu yazdı:
direk linki yokmu pcye indiricemiz verin bakalım bir
-----------------------------var torrent linki bi kaç sayfa geride.
-