Wild Screen Sorunu
-
beyler işyerinde acer in wild screen monitörü var . enine geniş görüntü. insanlar 2 kat şişman duruo vs. bunu nasıl normal hale getiririm ben . ayarlardan bişey yaptım görüntü normal oldu ama monitörün sağ sol tarafı iptal oldu. oralar karanlık oldu o zaman da küçücük bişey oldu ekran . görüntü normal olsun ama ekran da geniş kalsın hiçbi tarafı kesilmesin . var mıdır böyle bişey ? nedir wild screen ekran , insan neden şuna para verip alır. mantığı nedir çözemedim
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
beyler işyerinde acer in wild screen monitörü var . enine geniş görüntü. insanlar 2 kat şişman duruo vs. bunu nasıl normal hale getiririm ben . ayarlardan bişey yaptım görüntü normal oldu ama monitörün sağ sol tarafı iptal oldu. oralar karanlık oldu o zaman da küçücük bişey oldu ekran . görüntü normal olsun ama ekran da geniş kalsın hiçbi tarafı kesilmesin . var mıdır böyle bişey ? nedir wild screen ekran , insan neden şuna para verip alır. mantığı nedir çözemedim
-----------------------------hacı olmaz zannımca. onun esprisi o zaten. sisko yapıyo. masaüstü olur. sağ tık özellikler ekran orda çözünürlük var. oraları bi kurcala bakalım aga
-
çözünürlüğü doğru ayarlarsan şişman gözükmez, sen widescreen monitörde kare ekran çözünürlüğü kullanıyorsun galiba. kullandığın çözünürlüğü yazarmısın ?
-
Wahşi ekran diye dalga gecen ilk benmi olacam merak ediodum
-
vahsi ekran da mi cikti yahi
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Wahşi ekran diye dalga gecen ilk benmi olacam merak ediodum
-----------------------------haha onun için girdim yazmışın ulu şeyh
-
aboo wide dı de mi normali :)
nedense benim aklımda hep wild diye kalmış
-
n1gh7m4r3 bunu yazdı:
-----------------------------çözünürlüğü doğru ayarlarsan şişman gözükmez, sen widescreen monitörde kare ekran çözünürlüğü kullanıyorsun galiba. kullandığın çözünürlüğü yazarmısın ?
-----------------------------1024 768 kullanıyormuşum şimdi baktım
-
Gerçekten bunun için geldim Wide Screen wild olmuş :))
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------n1gh7m4r3 bunu yazdı:
-----------------------------çözünürlüğü doğru ayarlarsan şişman gözükmez, sen widescreen monitörde kare ekran çözünürlüğü kullanıyorsun galiba. kullandığın çözünürlüğü yazarmısın ?
-----------------------------onların yanında formatı yazar (4:3) (16:9) (16:10) diye onlardan 16:9 olanlardan birini seç düzelir
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------n1gh7m4r3 bunu yazdı:
-----------------------------widescreende o çözünürlüğü kullanırsan kötü olur. 1366x768 kullan 17" widescrren için sorunun düzelir, öyle bir çözünürlük yoksa ekran kartı driver ını yükle.