Win 7 - Win 8.1 ? Performans Olarak
-
Hacılar win 8.1 kullanıyorum ancak işletim sistemi arada saçmalıyor. Win 8 de koddan kıstıkları için midir nedir bazı absurd hatalarla karşılaşıyorum. Son zamanlarda format atma işini abarttım daha bi kaç ay olmadı yine istediğim performansı göstermiyor aygıt. win 7 ye geçicem ama son olarak profesyonellere soram dedim. ^^ Genel olarak oyun oyanayan biriyim arada modelleme ile uğraşıyorum.
Win 8 hızlı açıldığından mıdır nedir sanki biraz daha performans olarak iyi gibi ama optimizasyon olarak sıkıntı çıkarıyo bazen.
-
çizik takip
-
Güncellemeleri ve yine driver güncellemelerini çakıyormusun düzenli,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
yok hocam ilaçlısını kullandığımdan hepsi kapatmıştım
-
Win 8.1 başlı başına sorun. 20 gündür filan kullanıyordum w7 geçtim
-
ben kullanıyorum 3 ay oldu sanırım win7'ye göre çok seri alıştıktan sonra daha kolay. ama sanırım 8gb ram kullanıp 32 bit işletim sistemi olduğu için ara sıra çok aşırı götlük çıkartıyor.Bu arada ben mal değilim, ben kurduğumda daft 32 bit uplamıştı, formatlarım sonra diye 32 bit kurdum formatlamaya üşeniyorum. :D
-
Açılış süper de .. dallaniskym win8İn.. yazıcıyı bulana kadar göbeaam çatlıyor.. ne sikko bir arayüz..
-
banneduser bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
İlaçlı olsun 8.1 olsun 64 bit olsun kesinlikle güncellemeleri çakmalısın iyileştiren yamalar oluyor içinde, kısacası update çakacaksın üstat,
-
8.1 uzun zamandır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım gayet stabl çalışıyor.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıbanneduser bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
İlaçlı olsun 8.1 olsun 64 bit olsun kesinlikle güncellemeleri çakmalısın iyileştiren yamalar oluyor içinde, kısacası update çakacaksın üstat,
defalarca format ve update'lerle çözemediğim şekilde "%100 disk kullanımı" sıkıntısı ve o sebeple aşırı kasma problemi yaşıyorum.
Kafasına estikçe %100 disk kullanımına çıkıyor, veri yazma okuma hızı çok düşük ama nesini kullanıyor diskin bilmiyorum.
Özellikle bilgisayar reboottan sonra veya ilk açılışta yapıyor. Sırf bu sebepten 10 günde bir kapatıyorum.
Zaman zman da kullanım esnasında..
Formattan sonra gelen antivirüsü silip rebootladığımda bile sorun devam..
İnternetten baktım yaşayan çok ama çözüme rastlayamadım ve burdada konu açmıştım
işlemci i7 ram 12gb disk ne yazıkki 5400rpm ve ssd değil ama yine de bu kadar kasması mümkün değil
ve evet win 8.1 64bit....
-
whopper bunu yazdı
8.1 uzun zamandır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım gayet stabl çalışıyor.
Bende yaşamadım.Ya daha doğrusu yaşadımda updatelerde falan yaşadım o da crackli kullandığım için :D
Ama tavsiye ederim.