Win 7 64 Bit Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar temiz işte şunu kur ben kurdum vs şeklinde kafa ağrıtmıcak temiz bir link arıyorum. forumda arattım rocks adlı arkadaş bir başka arkadaşa link vermiş fakat o link uçmuş.

onun haricinde dün açtığım konudada bir arkdaş tbt den link verdi onu indirdim 5gb ydi oda ve açılmıyo malsef.

yani temiz win7 64 bit için link lazım.  torent filan olsa süper olur.

adil kotayı doldurdum 300 le çekiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

• Windows 7 Ultimate (x86)* - 32 bit

• Windows 7 Ultimate (x64)* - 64 bit
    Birde bunu dene kardeşim.

skyvalet tarafından 17/Eki/14 14:52 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

son hız çekersin seed çok iyi

https://kickass.to/windows-8-1-update-1-pro-x64-preactivated-final-t9030335.html

bırak 7 ayaklarını. bilgisayarınıza zulüm etmeyin , donanımın hakkını verin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İmzamdaki Windows 7 sağlamdır. Boyutu ise Ultimate, Home, Basic vs 32 ve 64 bit olarak bir arada olduğundan yüksek. Hatta bu yazıyı o işletim sisteminden yazıyorum. Format atmayı beceremiyorsan rufus isimli program var onunla iso dosyasını usb'ye yazdır boot sırasında bilgisayara gerisini kendi halleder zaten.

mkyb tarafından 17/Eki/14 14:59 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

İmzamdaki Windows 7 sağlamdır. Boyutu ise Ultimate, Home, Basic vs 32 ve 64 bit olarak bir arada olduğundan yüksek. Hatta bu yazıyı o işletim sisteminden yazıyorum. Format atmayı beceremiyorsan rufus isimli program var onunla iso dosyasını usb'ye yazdır boot sırasında bilgisayara gerisini kendi halleder zaten.

dostum bu konuda bahsettiğim indirdiğim senin işletim sistemi zaten iso içinde açınca ben ayrı ayrı klasörlerde 32 64 bit vs görürüm sanmıştım çıkmadı. setup a da basınca direk windows installı durdurdu yazısı çıkıyo.

benim bu 32 bit belki ondandır bilmiyorum.

fakat daha önceleri anımsadığım kurulum başlayıp işte bu 64 bit o yüzden çalıştırılamıyor diye uyarı veriyordu. Oyüzden kurma işlemine geçmedim.

Elimde 4 gb lik usb var dolayısı ile ona sığdıramıyorum. Cd ye nasıl yazmalıyım bunu çalışması için olmassa onu deneyim diğer pcden yazdırıp

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

CD'ye 5 GB dosyayı nasıl yazdırmayı düşünüyorsun ? Eğer telefonun hafıza kartı varsa içindekileri usb'ye kopyala onunla format at.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

CD'ye 5 GB dosyayı nasıl yazdırmayı düşünüyorsun ? Eğer telefonun hafıza kartı varsa içindekileri usb'ye kopyala onunla format at.

dvd ile filan kast etmiştim . ok tel var 8 gb onunla halletmeyi deneyim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bahsettiğim program :

http://tahribat.com/Forum-Rufus-Usb-Uzerinden-Format-Atin-199860/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

http://wudt.codeplex.com/ 

bunu indir iso dosyasını gösteriyorsun. Ücretsizdir arayüzü çok basit.

Aşağıdaki  linkte göstermiş çok basit bende dün yaptım. 4 gblık belleğe windows ultimate sığdı ayrıca.  bende windos kurulumu 2 dakikada gerçekleşti ssd kullandığım için.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-iso-dosyas%C4%B1n%C4%B1-usbye-yazma.27537/ 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

şu an başlattım. bir programın altında isoyu kopyaladığına dair yeşil gösterge var birde yeni bir pencere çıktı oda yine benim g yi kopyalıyormuş g de 8gb lik kart takılı altında vazgeç seçeneği var dokunmuyorum sanırım?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

http://wudt.codeplex.com/ 

bunu indir iso dosyasını gösteriyorsun. Ücretsizdir arayüzü çok basit.

Aşağıdaki  linkte göstermiş çok basit bende dün yaptım. 4 gblık belleğe windows ultimate sığdı ayrıca.  bende windos kurulumu 2 dakikada gerçekleşti ssd kullandığım için.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-iso-dosyas%C4%B1n%C4%B1-usbye-yazma.27537/ 

benim indirdiğim isoda 32 bit de var 64 bit de varmış o yüzden böyle büyük. yüklerken başta sorucak sanırım değilmi 64 ü kurak sana diye:D

Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 16