Win 7 Bi Bakar Mısnız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elimde win 7 kurulum dvdsi var belki 20 pcye kurdum hiç bir sorun yok ama bizim evdeki masaüstü pcye kurulmuyor donup kalıyor kurulurken sonra açılmıyorda onun yüzünden kaç defa format atmak zorunda kaldım ne yapmam lazım

zero43
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek

Yükseltme yaparak yani vistadan win7'ye geçiş yapmışsan bu problemi yaşayabilirsin.
    Bios update'lemesi yapmanıda öneririm, genelde bios'dan dolayı'da yapabiliyor.
    Soracağın bişey olursa pm ile yardımcı olabilirim...

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmrich
    mmrich's avatar
    Erkek

Leustad bunu yazdı:
    -----------------------------

Yükseltme yaparak yani vistadan win7'ye geçiş yapmışsan bu problemi yaşayabilirsin.
    Bios update'lemesi yapmanıda öneririm, genelde bios'dan dolayı'da yapabiliyor.
    Soracağın bişey olursa pm ile yardımcı olabilirim...

tam aynı şeyi yazcaktım....

http://www.karikaturdunyasi.com/uploads/extgallery/public-photo/medium/2000_07_20_3df40b.gif
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

aynen elimdeki dvd 'dekiyle 4-5 tane pc ye kurdum evdeki pc 'de kurulum aşamasındayken pc gücü kesiyo sanki kasa ışığı sönüyo sadece monitorde o anki yükleme aşaması hali bekliyo

çentik ..  takipteyim..

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek

Genelde bios'dan raslıyorum bu probleme başka sorunlarda olabilir...

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek

zero43 bunu yazdı:

Arkadaşlar elimde win 7 kurulum dvdsi var belki 20 pcye kurdum hiç bir sorun yok ama bizim evdeki masaüstü pcye kurulmuyor donup kalıyor kurulurken sonra açılmıyorda onun yüzünden kaç defa format atmak zorunda kaldım ne yapmam lazım

dvd okuyucun eskimiştir laptoplar kadar iyi okuyamıyordur onun için sağlam bir dvd ye temiz bir kopya çekip tekrar deneyebilirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    y4r4m4z
    y4r4m4z's avatar
    Erkek

ya bilgisayarının Ram i 1gb deil ya hd çok eski ve güç kesintilerinden yıpranmış anakart yada power suply yeterli enerji gönderemiyo,yada dvd çizik.....bence

absolutely every human ll taste the death...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Geçenlerde bendede olmuştu kafayı yiyecektim. Windows açıldıktan sonra yüklemeyi dene olmazsa xp yada vista kur sonra üstüne win7 yi kurarsın.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

pc yeni yani dvd writer kullanılmıyor malum artık flashlar var eskimesi mümkün değil,ram 2 gb oda değil,sistem yeni bios güncellemesi nasıl yapılıyor onu denedem beceremedim büyük ihtimal ondan pcde xp kurulu  yani yükseltme yapılamıyor...

zero43
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Anakartın en güncel bios sürümünü kontrol edip yükselt...

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

Banada vin7 crack lasım arkadaslar ılgılenen warsa bana donerse swınırım...tabıkı dosya yada her ne war sa pm atarsanız yada ne bıleyım ıste msnden gonderırsenız de olur... bıude soyle bır sorunla karsılastım ben arkadaslar... kurulum asamasında cd kopyalamam hatası verıyor ama cd orjınal bu biosdan olabılırmı? ne alakaysa artık...

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
Toplam Hit: 1947 Toplam Mesaj: 12