Win 7 Outlook Sorunu
-
ulan bende sabahtan beri outlook hesabımı ayarlamaya uğraşıyorum olmadıda olmadı yaa :s
buda yeni pc ve buda win7 yeni konu açmadan bu konudan devam ediyim bari :) k.bakma konu sahibi artık :)
ilk aldığımdan beri pc yi outlook da profilimi oluşturdum ama açılışta bi hata veriyodu şimdi hatrlamıyorum çünkü bugün sildim office i tekrar yüklemeye uğraştım ama yine hata verdi baya bi uğraştım oldu sonunda.
şuanda da profilimi oluşturdum, outlook u açtığımda oluşturulmuş bir profil yok, oluşturmak için şunu yapın fln diyo. tamam diyorum kapanıyo komple :/
deli olucam yaklaşık 2 3 4 5 haftadır maillerime giremiyorm :|
yardım piliiis :|
-
denetim masasindan posta dan profil olustur
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
denetim masasindan posta dan profil olustur
-----------------------------şuanda da profilimi oluşturdum, outlook u açtığımda oluşturulmuş bir profil yok, oluşturmak için şunu yapın fln diyo. tamam diyorum kapanıyo komple :/
demiştim usta :)
-
o profil başka profil :) sen windows live mail 'i indir kur ;) normal express gibi ayarlarını çak kullanmaya devam et ;)
-
karakutu bunu yazdı:
o profil başka profil :) sen windows live mail 'i indir kur ;) normal express gibi ayarlarını çak kullanmaya devam et ;)
-----------------------------usta ofisdeyim outlook mecbur yani :/
outlook la farkı nedir?
-
CellyM bende senin gibiydim sbahtan beri ugraşıyodum live maili kur ordan çek.. çok kolaymış öyle ya.. ugraştıgına degmio bende az önce kurdum problemsiz çalışıo şimdi ..
-
berraa bunu yazdı:
CellyM bende senin gibiydim sbahtan beri ugraşıyodum live maili kur ordan çek.. çok kolaymış öyle ya.. ugraştıgına degmio bende az önce kurdum problemsiz çalışıo şimdi ..
-----------------------------sen ss koyabilmişsin. yani sorununu çözmeden önce girebiliyomuşsun outlook a heralde :/
bende iki kere tıkladığımda açılıyo o hatayı veriyo tamam diyince kapanıyo :|
aynımıymış sorunlar? aynıysa deniyim dediğini :)
edit:
gönder/al nerde bunda ve şifre yanlış diyo :|
-
hımm.. senin ki hiç açılmıyo yanii ama sanırım sorunlarımız aynı değil .. ben yeni pc aldım ondaki outlooka eski pc deki mailleri atmam gerekti.. bu yeni outlooka mailimi tanıttım sunucusu falan herşeyini girdim.. bi baktım sadece gelenler var eskileri gitmiş.. bende windows live mail indirdim kurdum oda xp deki outlook express gibiymiş .. sonra ona çektim ordan da outlooka attım çok daha kolay oldu .. uzun anlattım ama başka ark larda takılırsa lazım olur bilgiler ;)
-
pouff :s
delireceğum
-
senin sorunun ne tam olarak ?