Win 8 Kullanılabilir Mi ?
-
windows 8 işletim sistemi olarak normal desktoplarda da kulanılabilir hale geldi mi bilen birileri var mı ?
-
daha stabil değil hacım.
-
5 ay kadar iki sürümünün hem 32 hem 64 bitinin kullandım.
şundan emin ol şu hali bile win7den daha iyi. ama en başta antivirüs olmak üzere bir çok programda ve oyunda (neredeyse hepsinde) problem çıkıyor.
kararlı sürümün çıkmasını beklersen çok rahat kullanır hem de benim gibi 5 ayda bıkıp geri kaldırmak zorunda kalmazsın hoca.
-
Haziranda son sürüm çıkacak, onu bekle derim.
-
Ben kullanıyorum ama kararlı sürümü beklemek daha mantıklı hocam.
-
Bunun Crack işlemleri ne durumda acaba?
-
GomuluSistem bunu yazdı:
-----------------------------Bunun Crack işlemleri ne durumda acaba?
-----------------------------crack gerekmiyor şu an developer ve consumer sürümleri var. şu an beleş yani.
hazirandan sonra para isterler ama muhakkak.şu an deneme sürümü gibi. ama crackleyen o zaman çıkar kesin
-
verimlilik yüzde 80.. portable ların bazıları çalışmıo.. virüs programı olarak essential desteği geçen hafta kalktı..
kis 2013 kurdum.. desteklio.. çok kastı. norton internet security 2012 desteği warmış. onu denedim.
çok begendim. ram den 7-10mb yiyo sadece.. "norton kasıo hacı yeaahhhh" olayları geride kalmış..
2 işletim sistemi kurulu... ağırlıkta w8 deyim. memnunum. office 2010 desteğide war sanırım.developer da bu destek yoktu.
standart programların hepsi verimli çalışıo. (msn skype jdownloader superhide potplayer vs..)
-
serwo bunu yazdı:
-----------------------------verimlilik yüzde 80.. portable ların bazıları çalışmıo.. virüs programı olarak essential desteği geçen hafta kalktı..
kis 2013 kurdum.. desteklio.. çok kastı. norton internet security 2012 desteği warmış. onu denedim.
çok begendim. ram den 7-10mb yiyo sadece.. "norton kasıo hacı yeaahhhh" olayları geride kalmış..
2 işletim sistemi kurulu... ağırlıkta w8 deyim. memnunum. office 2010 desteğide war sanırım.developer da bu destek yoktu.
standart programların hepsi verimli çalışıo. (msn skype jdownloader superhide potplayer vs..)
-----------------------------office2010 desteği developerda da vardı. hatta şunu diyebilirim developerda daha problemsiz program çalışıyodu.
-
Hocam win 7 kullanıyorsan hiç heves edipte vakit harcama zaten kararlı sürümü piyasaya çıktıgında merakından yükler kullanırsın. Ben 3 gün dayanabildim. Tekrar Win 7 ye döndüm.
-
bende bayadır kullanıyorum. haziran gibi kararlı sürüm çıkacak o zaman bak istersen.