Win 8 Kullanılabilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

windows 8 işletim sistemi olarak normal desktoplarda da kulanılabilir hale geldi mi bilen birileri var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

daha stabil değil hacım.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

5 ay kadar iki sürümünün hem 32 hem 64 bitinin kullandım.

şundan emin ol şu hali bile win7den daha iyi. ama  en başta antivirüs olmak üzere bir çok programda ve oyunda (neredeyse hepsinde) problem çıkıyor.

kararlı sürümün çıkmasını beklersen çok rahat kullanır hem de benim gibi 5 ayda bıkıp geri kaldırmak zorunda kalmazsın hoca.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Haziranda son sürüm çıkacak, onu bekle derim.

Solak Cerrah
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben kullanıyorum ama kararlı sürümü beklemek daha mantıklı hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GomuluSistem
    GomuluSistem's avatar
    Erkek

Bunun Crack işlemleri ne durumda acaba?

Patlayıcı madde icat etmenin suç olduğunu öğrendiğimde artık çok geçti... Yok hapse felan girmedim, sadece benden önce icat etmişlerdi. :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

GomuluSistem bunu yazdı:
    -----------------------------

Bunun Crack işlemleri ne durumda acaba?

crack gerekmiyor şu an developer ve consumer sürümleri var. şu an beleş yani.

hazirandan sonra para isterler ama muhakkak.şu an deneme sürümü gibi. ama crackleyen o  zaman çıkar kesin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

verimlilik yüzde 80.. portable ların bazıları çalışmıo.. virüs programı olarak essential desteği geçen hafta kalktı..

kis 2013 kurdum.. desteklio.. çok kastı. norton internet security 2012 desteği warmış. onu denedim.

çok begendim. ram den 7-10mb yiyo sadece.. "norton kasıo hacı yeaahhhh" olayları geride kalmış..

2 işletim sistemi kurulu... ağırlıkta w8 deyim. memnunum. office 2010 desteğide war sanırım.developer da bu destek yoktu.

standart programların hepsi verimli çalışıo. (msn skype jdownloader superhide potplayer vs..)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

serwo bunu yazdı:

verimlilik yüzde 80.. portable ların bazıları çalışmıo.. virüs programı olarak essential desteği geçen hafta kalktı..

kis 2013 kurdum.. desteklio.. çok kastı. norton internet security 2012 desteği warmış. onu denedim.

çok begendim. ram den 7-10mb yiyo sadece.. "norton kasıo hacı yeaahhhh" olayları geride kalmış..

2 işletim sistemi kurulu... ağırlıkta w8 deyim. memnunum. office 2010 desteğide war sanırım.developer da bu destek yoktu.

standart programların hepsi verimli çalışıo. (msn skype jdownloader superhide potplayer vs..)

office2010 desteği developerda da vardı. hatta şunu diyebilirim developerda daha problemsiz program çalışıyodu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam win 7 kullanıyorsan hiç heves edipte vakit harcama zaten kararlı sürümü piyasaya çıktıgında merakından yükler kullanırsın. Ben 3 gün dayanabildim. Tekrar Win 7 ye döndüm. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

bende bayadır kullanıyorum. haziran gibi kararlı sürüm çıkacak o zaman bak istersen.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
Toplam Hit: 1798 Toplam Mesaj: 12