Win32.Sality Virüsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Forumlara Baktim herkes bi ton şey söylemiş ama tam olarak çözen birisi yok yedeklerime bulaşmiş durumda yokmu bunu dezenfekte edebilecek bi yazilim ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

daha geçen gün bana bulaştı :D

hiç birşeyi çalıştırmıyo demi hocam anlamadığım şey virüs antivirüsede yapışıyo sen antiyi çalıştırır çalıştırmaz boku yiyon :D

format attıktan sonra pcden 30 tane silebildim ama sana tavsiyem ancak windowsu onarırsın sonrada avira antivirüsün

son sürümünü indir tüm pc yi tarat bişiyin kalmaz ben onarma yapamadığım için formatlamıştım.. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

http://www.scanforfree.com/10/virus-win32-sality-aa-removal.html

burdaki removal tool'u denermisin. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Arkadaşım banada bulaşmıştı tüm programlarımda virüs gösteriyordu.Geçici olarak hijackthis ile silmiştim.Bir dene istersen....

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    kurtulabilirsen helal olsun, benim bilgisayarada landan bulasmisti :) ne yaptiysam urtulamadim. Bir hayli  sality'ye özel araclar indirmistim ama nafile, sen aviranin onerisini kullna bakalim ise yariyacak mi merak ettim. Son olarak format atmıştım.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Kurtuldum arkadaşlar sality virüsü hakkinda baya Bi removol tool avg nin sitesinden indirdim tam anlamiyla kurtuldum diyebilirim sonra dan firlarsa bilemem

http://www.avg.com/virus-removal.ndi-67769

isteyenler için link 5 saat lik emek sonucunda kurtuldum : ) Neyse Selametle Avira Sagollasin bu arada ne zaman başimiz sıkışsa yaziyosun 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    tek çözüm var hacı mcafee http://us.mcafee.com/root/downloads.asp?id=freeTrials buyur linki ben bununla çözdüm

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
Toplam Hit: 2456 Toplam Mesaj: 7