folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Win32ssr.Exe İçin Yardım Gerekiyor!!!

Win32ssr.Exe İçin Yardım Gerekiyor!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yilmaz
    yilmaz's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bende Görew Yöneticisinden İşlermlere baktığımda win32ssr.exwee oluyor o nu kapatıyorum tekrar geliyor... Ama o olmadığı zmn int e girebiliyorum o warken girmiyor yardım edebilirmisiniz???
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca win32ssr diye bir windows dosyası yok bildiğim kadarıyla bu bir tür virus veya trojandır.Başlat çalıştıra gir oraya msconfig yaz. Çıkan pencereden başlangıç sekmesine tıkla.Çıkan listede mswin32ssr diye birşey varsa kaldır onu ve sistemi yeniden başlat. Büyük ihtimalle sorun gidebilir.Eğer o liste yoksa registry a atmıştır.Onun için bir antivirus yükle,updatelerini yap ve güvenli kipde aç orda tarat. Kaspersky ı tavsiye ederim
    Kolay gelsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    The Cleaner programini yukle update yap trojani siler merak etme.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    hoja o bendede var ama ben nete girebiliorum.Bitdefenderda alarm vermio eminmisiniz trojan olduuna?

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca windows un öyle bir sistem dosyası yok.İsmine baksana win32 uygulaması diye kendini gösteriyor.ama sonundaki ssr ne,bu büyük ihtimalle trojan.En iyisi tarat ad ware ile bak bakalım neymiş

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    eyvallah deneyelim bi bakalım..gerci bitdefenderın bulamadıını ad-aware nası bulcak ama bi deniym...işlemi sonlandırdıkca geri geliyor nasıl tamamen iptal ederiz bunu?

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Demek ki kendini tekrar yazdırıyor,bunu yapan sence normal bir dosyamıdır.Onu tarat kalıntılarını falan hepsini sildir.O zaman sorun olmazz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    görev yöneticisinden sonlandırdıkca tekrar geliyor..acaba dosya olarak nerdedir bu? nereyi taratacaz nerde bulacaz bunu hay a.q

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    computerwolf:
    (systeMechanic)

The Cleaner programini yukle update yap trojani siler merak etme.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    cleanerı denedim bi uyarı falan vermedi full scan yaptım 0 trojan verdi... ama yinede işkillendim bu dosyadan bide güvenli kip olaylarına giriym sağol ertan hoca yardımların için önerin varsa bekliyorum...

Amphetamine Logic.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Bak hoca yükle kaspersky 5.... versiyonunu aç güvenli kipte tarat.Ama önce update yap ne olur ne olmaz.Bak nasıl buluyor.Kaspersky bulmazsa başka yollarada bakarız.Ama dediğim yap önce.Kasperi yükle ve updatesini yap,sonra güvenli modda tarat

Toplam Hit: 4181 Toplam Mesaj: 14