Win7 64Bit 4Gb Rami Görmüyor
-
dasponge(BakirPrens) says: http://www.tahribat.com/Forum-Win7-64bit-4gb-Rami-Gormuyor-128110/ tamam o zaman şunuy upla
ммв says: söyle ne yazacaksam uplayım
dasponge(BakirPrens) says: bende merak ettim çözümü bekliyorum
yada dur
dasponge tarafından zorla up ediltilmiştir yaz :D
:/ -
bi zaman bu sebepten ram i bilgisayarcıya götürmüştüm bios un güncellenmesi lazım demişti
-
DeliMermi bunu yazdı:
-----------------------------
bi zaman bu sebepten ram i bilgisayarcıya götürmüştüm bios un güncellenmesi lazım demişti
-----------------------------bios güncelliyim dedim anakartın biosun marka model gözükmüyo everstle felan baktım ama :|
-
selamlar tekrardan bios marka model anakart marka model motherboard hepsini buldum ama güncelleme bulamıyorum yardım bekliyorum :|
resimler bunlar

-
:D senin neyin düzgün çalışıyoki olum
-
çok garip bi sorun, şaşırdım kaldım burda, aga bios ayarlarını defauld yap orjial ayarlara dön, mantıksız gelebilir ama başka bi win7 64 bit dvdsi bulup temiz bi format at, en azından ben bunları denerdim.
-
bendede 64bit win7 de 4gb ram i :3,25 gb usable yazıyordu gecen gun..biosda ocz 1600mhz 1.65v cl8 ramler "1066mhz" da çalışıyor gözüküyordu.(auto) manual olarak gercek zamanları na çektikten sonra yine değişim olmadı.Güç seçeneklerinden "balanced" modunu u "high performans" moduna getirip restart ettigimde düzeldi..ilginç.. :D şu anda direk 4gb gözüküyor..(usable falan yok)