Win7 Den Vistaya Geçeceğim Ama Bir Sorunum Var
-
hocam bi tek Allah belani versin! Demedikleri kalmiş :D abimde inatla vista kullaniyor ben halen xp ^^
-
hocam neden ? :D
-
Hocam makinanın marka modeli nedir?
---------------
Driverların çoğuda olur. Hatta hemen hemen hepsi olur .. Hatta hepsi olur:D:D
Dip not : Devid.info dan driver çekerken doğru driveri çektiğine emin ol makina çökmesin:D
-
bende vista kullanıyorum, bence vista çok özel bi sürüm. düşünün win xp yıllarca durdu bi zaman geldi takkkk vista çıktı, herkes vista kullanmasın diye takk anında win7 çıktı, vistanın denetim masası bile daha bi havalı durmuş denetim masasında. windows mobile ile olan kablo iletişimi. win7 de yok mesela ve kurulamıyorda.., xp de bile var eski sürüm var yenisi kurulmuyor, vistada yeni sürüm var, yazılım kurmaya gerek yok taktığın gibi tanıyor win phone u.
-
DeliMermi bunu yazdı:
-----------------------------bende vista kullanıyorum, bence vista çok özel bi sürüm. düşünün win xp yıllarca durdu bi zaman geldi takkkk vista çıktı, herkes vista kullanmasın diye takk anında win7 çıktı, vistanın denetim masası bile daha bi havalı durmuş denetim masasında. windows mobile ile olan kablo iletişimi. win7 de yok mesela ve kurulamıyorda.., xp de bile var eski sürüm var yenisi kurulmuyor, vistada yeni sürüm var, yazılım kurmaya gerek yok taktığın gibi tanıyor win phone u.
-----------------------------
ahaha mantık süper, kimse kullanamasın diye, yok artık daha neler.. -
Vista dunyayı degıstırdın ama bunların haberi yok.Aslında vista en iyisi.Bunlar 2 oyunu kurmayanı beceremedikleri için xpye dönenler.Vistayı adam akıllı kullanmayanlar.Şahsi görüşüm vista çıkmasaydı şu an webde dünyada eksik kalacaktı.
-
xeren bunu yazdı:
Attan inip eşşeğemi biniceksin?
-----------------------------tam yazacaktımki yazan cıkmıs :)
-
xeren bunu yazdı:
Attan inip eşşeğemi biniceksin?
Hevesimi kursağımda bıraktınız konuyu görünce direk aklıma bu gelmişti. -
Win7 Den Vistaya Geçeceğim Ama Bir Sorunum Var
Ben zurnamıyım ?