Win7deki Msn Soruncuğu
-
tam sorun değil soruncuk :) bir msn açıyorum altta görev çubuğunda 2 tane msn çıkyor her ikisinede tıklayınca oturum açmış olduğum msne gidiyor çoklu msn açtığımda canımı sıkıyor meseala 2msn den oturum açtığımda araç çubuğunda 4 , 3 tane açtığımda 6 tane gösteriyor birine sağ tıklayıp kapat desem yine ikisi beraber kapanıyor :) uyuz oldum nasıl çözebilirim bu sorunu
birde win7 de peek özelliği ne işe yarıyor :)
-
yeni betayı kurarsan 1 pencereye düşer bu sorun değil klasik herkesin karşılaştığı bir durum
-
msnin exesine sağ tıkla özellikler - uyumluluk vista sp2 yap sorunun düzelir.
aero peek özelliği; masaüstünü göster çubuğunun üzerine gelip beklentince pencereler şeffaflaşır masaüstünü görebilirsin. görev çubuğundaki simge durumuna küçülttüğün pencerelerin içeriğini görebilirsin vs
-
Bu aralar Win7 sorunları çok arttı.
-
başlat cubuguna orta kısmına sag tıkla tek tek ayır sayfaları dıyor sen oları düzelt düzelir
-
win7 sorunları artmadı, win7 ile tanışanlar çoğaldı :) betadan beri win7 kullanıyorum uyumluluk problemleri dışında bir sorun yaşamadım.
-
bende de aynı sorun var uyuz birşey insanı deli ediyor :W
akşam gidince denilenleri bi yapayım olur inş.
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------
başlat cubuguna orta kısmına sag tıkla tek tek ayır sayfaları dıyor sen oları düzelt düzelir
-----------------------------bu programı görev çubuğundan ayır diyor buramı ? başka sonu ayırla biten şey bulamadım
-
pesimistzombie bunu yazdı:
aero peek özelliği; masaüstünü göster çubuğunun üzerine gelip beklentince pencereler şeffaflaşır masaüstünü görebilirsin. görev çubuğundaki simge durumuna küçülttüğün pencerelerin içeriğini görebilirsin vs
-----------------------------teşekkürler soruncuk çözüldü :)
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------eyw. bu oldu ama şimdi msn ile ilgili birşey soracam
her açtığımda adobe flash yükle diyor yüklememe rağmen hala aynı sorunu veriyor
ne yapabilirim
-
adobenin sitesinden güncel flash ve eklentilerini indirip kur hocam. sadece ie için değil diğer tarayıcılar için vs olanı da indir kur yani sorun vermemesi lazım msnle flashın alakası sadece reklamlar ve msn bugün olayı. onlar ie tabanlı olduğu için ve sen ienin yüzüne bakmayıp firefox kullanıyorsan o nedenle sorun oluşmuş olabilir gibi diye düşünüyorum.