Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
Win8.1 Üzerinde Stabil Çalışan Ücretsiz Güvenlik Yazılımları
Win8.1 Üzerinde Stabil Çalışan Ücretsiz Güvenlik Yazılımları
-
Selamlar, 24 saat falan oldu win8e geçeli, beğendim.
Stabilite sorunu olmayan kullandığınız ücretsiz güvenlik yazılımları nelerdir?
Zemanada falan key dağıtımı var mı bu aralar?
Ne kurayım?
-
bende win 8.1e terfi etmeyi düşünüyorum yakın zamanda
lisanslı olarak zemana ve comodo var,sıkıntısız olarak calısacaktır büyük ihtimal ancak yinede sormakta fayda var
herhangi bir problem vs yaşayanlar oldumu ?
Genki tarafından 28/Eki/13 21:43 tarihinde düzenlenmiştir -
win 8.1 comodo kullanıyorum sıkıntı yok.
-
Genki bunu yazdı
bende win 8.1e terfi etmeyi düşünüyorum yakın zamanda
lisanslı olarak zemana ve comodo var,sıkıntısız olarak calısacaktır büyük ihtimal ancak yinede sormakta fayda var
herhangi bir problem vs yaşayanlar oldumu ?
Zemanamın lisansını yedeklemeyi unuttum :-(
-
He bir de, hangi -ücretsiz- antivirüs?
-
avira hocam. güncellediğin sürece bi sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
windowsun kendi security essentialsi de iyidir.
DadasAdam tarafından 28/Eki/13 22:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Windows tan öğrendiğim bişey varsa sp1 çıkmayana kadar geçiş yapmıyacaksın. 8.1 süper olmuş bence.
isteğe gelirsek ben advanced system care ultima kullanıyorum hem bakıp yapıyor hemde pc yi koruyor
sitesinden indir alttaki lisansı kullan interneti felan kesmene gerek yok orjinal bi lisans gibime geliyor 700 gün felan veriyor
sonrasına kim öle kim kala
1DC46-E184B-B31B8-7EAD6
-
win 8 ustune kis 2013 kurdum daha sonra win 8.1 update yaptım kis 2013 taş gibi calısıyor...normalde kaspersky şuan win 8.1 desteklemiyor ama benim yaptıgım gibi gayet iyi calısıyor..
KasperSky İnternet Security 2013 Key: 4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H KasperSky İnternet Security 2013 Key: QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62 -
_Dert_ bunu yazdı
win 8 ustune kis 2013 kurdum daha sonra win 8.1 update yaptım kis 2013 taş gibi calısıyor...normalde kaspersky şuan win 8.1 desteklemiyor ama benim yaptıgım gibi gayet iyi calısıyor..
KasperSky İnternet Security 2013 Key: 4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H KasperSky İnternet Security 2013 Key: QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62 Nereden buldun usta? Patlar mı keyler? patlamasın uğraştırmasın :/
-
Deneme surumu olarak 78 gun olarak veriyor..
-
Hacılar bende geçtim 8 den 8.1 e de farkını anlamadım pek fazla :D