folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Winamp'ın Ses Kalitesini 2 Kat Arttırın

Winamp'ın Ses Kalitesini 2 Kat Arttırın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Chass bunu yazdı:
    -----------------------------

Boş ve gereksiz yazan sevgili aval arkadaslarım ben size en iyi ses veren müzik programı hangisi diye sormadımki sadece winamp kullanan arkadaşlar iiçin kücük bir yama siz neden hemen maydanoz oldunuzki ...

sana en iyi ses veren budur diyen olmadı zaten, konuyla ilgili gördüm yazdım. sen sadece soru soruldugundamı konusuyosun ? sana winampın ses kalitesini arttıran yama soruldumu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

foobar2000 varken winamp aimp ve alayı hikayedir

Not : eklenti istemez sadece kullanmayı ögrenin yeter takılan olursa yardımcı olurum özellikle şarkıları harddiskten değil de

ram'den okutma ayarı olayı koparıyor pc kasmayan ve kalite müzik dinlerim diyen odyofiller için biçilmiş kaftan ....

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

İşe yarıyor. Tavsiye ederim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Chass bunu yazdı:

Boş ve gereksiz yazan sevgili aval arkadaslarım ben size en iyi ses veren müzik programı hangisi diye sormadımki sadece winamp kullanan arkadaşlar iiçin kücük bir yama siz neden hemen maydanoz oldunuzki ...

Boş ve gereksiz yazan diye başladığın cümle yerine şu yamanın adını söylesen daha iyi olurdu. Söylediğin söz sadece winamp için yama. Winamp için yama ama winampın binlerce yaması var hangisini diyorsun belki bende var. Söyle ismini ona göre kullanalım yoksa boş ve gereksiz yere konuşma.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

winampın ses kalitesini iki kat artırmak için iTunes ya da win.media player kullanınız =)

http://kocaer.me
Toplam Hit: 2876 Toplam Mesaj: 16