Windos 8'E Dönüştürmek
-
erc bunu yazdı
ya pcde ben de denedim de insan tablette istiyor :D
paraya kıy al bi asus. çok hoşuma gitti denemiştim.
ama ben asıl telefonda kullanmak istiyorum :)
-
joe_black bunu yazdıerc bunu yazdı
ya pcde ben de denedim de insan tablette istiyor :D
paraya kıy al bi asus. çok hoşuma gitti denemiştim.
ama ben asıl telefonda kullanmak istiyorum :)
windows phone çok manyak bir şey olcak ama android'in üstüne kurulabiliyorsa normal android telefona da kurulabilir her ne kadar çok çok ağır kullanma imkanı olsa da
-
tablet perte çıkmayacaksa,olayın geri dönüşümü olacaksa benim practica 8.1'i tester olarak kullanabilirim.
-
bence kurulabilir arm işlemci desteği olacak. Htc hd2 diye muhteşem bir pda varki istediğim işletim sistemini kur kullan he burdaki sorun şu ki o pda windows ile gelirken üstüne android kuruluyor bunun tersten olmasına bence mümkündür ve olacaktır da.
-
hocam bizde yeni deneyeceğiz perti çıkmayacağına karşı bir şey diyemem ama sen tabletini harcama boşuna ben elime geçerse bir tane denerim :)
-
hocam bizde yeni deneyeceğiz perti çıkmayacağına karşı bir şey diyemem ama sen tabletini harcama boşuna ben elime geçerse bir tane denerim :)
-
erc bunu yazdı
Meraklıyım hocam ben bu işlere.Adamın başına ne gelirse meraktan hesaaabı..
-
internette androidin üstüne win 98 kurmuşlar ama win 8 hiç denenmemiş daha..
-
98 sanal makine gibi bir program vardı bir nevi emulator sayesinde kurulabiliyor ama xp win 7 win 8 gibi işletim sistemleri bu şekilde kurulum için aşırı gelişmiş.
-
olsun yine de durmak yok bir çaresini bulujam