Windosw Wista İzmir
-
izmirde ve vindows wista sahibi olan varmı bana pm atsın yada mail atsın kardeşler...
-
abi bilmiyormusun sevgi yolunu hani kitapçılar fln var git orda 10-15 kaıda alırsın yaa :O orjinal istiyosan o zaman başka :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
abi bilmiyormusun sevgi yolunu hani kitapçılar fln var git orda 10-15 kaıda alırsın yaa :O orjinal istiyosan o zaman başka :)
kardeş sen benim derdimi her konuda anlıyon valla helal olsun sana kardeş -
baslıgı görünce windows vista izmir edition gibi algılamamı kendi embesilliğime vererek devam ediorum..
adres: hilton otelinin arkası sevgi yolu fiyat:5ytl :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------baslıgı görünce windows vista izmir edition gibi algılamamı kendi embesilliğime vererek devam ediorum..
yalnız değilsin. evet.s
-
bende ultimate tr var torrentten cekmiştim full versiyon
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------baslıgı görünce windows vista izmir edition gibi algılamamı kendi embesilliğime vererek devam ediorum..
adres: hilton otelinin arkası sevgi yolu fiyat:5ytl :D
herhangi bir sorun cıkarmı acaba vistada internette fln .... korsan xplerde advantege doğrulamasını fln yapıp orjinal yapıyoruz vistada acaba böle bir sorun cıkarmı yada varmı -
valla ben sorduumda cracki falan herseyi dahil demişti gerci birsürü kırma yöntemi cıktı sonra aktivasyon süresinin düşmemesi vs..
-
fenerist07 bunu yazdı:
valla ben sorduumda cracki falan herseyi dahil demişti gerci birsürü kırma yöntemi cıktı sonra aktivasyon süresinin düşmemesi vs..
eminmisin kardeş 5 lramı vista boş cd vermesinler elimize... -
la vercein 5lira yaptıın naza bak :D korsan alıon hersey olabilir sorun istemiosan orjinal al :D ama 4-5 kez oyun vs aldım hiçbirinde sorun cıkmadı zaten oranın adamları her zaman ordadır değişmez
-
Ben Bizim Cumhur Abiye Sipariş Verdim 1 Hafta Sonra Elime Ulaştı 5Ytl Verdim Aldım Bütün Sürümleri İçinde Var Bu Arada Cumhur Abi Alemin En Kral Korsan Cd'cisidir
Adres Pazar Pazarı :)
Toplam Hit: 2947 Toplam Mesaj: 32