Window 7'Yi Yavaşlatan Güncelleme Ve Hizmetler (Yadım&Tavsiye)
-
Daft bunu yazdıTheKorsans bunu yazdıDaft bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
hocam bana bi uygulama göster 7 de çalışıp 8 de 8.1 'de çalışmayan?
çalışmayan diye bir şey mi yazdım?
daha stabil diyorum sana
stabilin kelime anlamına bir bak
os kavramınız bu kadar dar işte, program çalışıp çalışmamasına, başlat menüsü olup olmamasına göre yorumlar
sana diyorum ki usb wifi ve usb hdd buglarını hala düzeltemediler?
güncelleme yaptıktan sonra sistem çöktü diyorum
hala yarış peşindesin
hocam yarış falan değil de şu insanların genel olarak 8 ve 8.1 'i kötüleme huyunu anlamıyorum. İlk çıktığı günden beri sürekli kullanıyorum.ha, düzgün kullansam neyse de belki şu tbtde pcsini en hor kullanan ilk 10 listesine giricek kadar hor kullanan birisiyim şu milletin aldığı hataların hiçbirisini almadım. Sadece 1 ay önce telefonu okutamadım onu da sürücü imzalamayı devredışı bırakıp sorunsuz kullandım. p4 3.40ghz makinaya bile w8 kurup kullanan takıntılı bir tipim. win7 ilk çıktığında da geçmiştim direk 7'ye 10 düzgün bi release olsun 10'a da geçicem direk. az güncel olun hocam ya yeniliğe açık olun.Sadece tbtde şu an aktif olan 10 kişi var xp kullanan :D
Şuan da makinemde 8.1 pro 64 bit kurulu orjinal . haswell i3 , gtx 460 var ki bu kart çok kaliteli de değil dün gece paşa paşa updatemi yaptım kullanıyorum. w8 kullanırken usb wifi kullanıyordum onda da sorun yaşamadım hiç ama usb hddye bişey diyemem onu 8-8.1'de kullanmadım
-
sen beni tanımadan tek bi yorumdan win8.1 karşıtı olduğumu nerden çıkarıyosun peki?
ben vista'yı bile seven bi adamım
adamın derdi win7 ile
ona çözüm arıyo
win8'e geçmek istese acaba win8'e geçmeli miyim diye konu açardı sanırım
benim hiçbi os'u ölümüne savunduğum yok
vaktin varsa, canın sıkılıyosa aç eski postlarımı oku
şu hayatta bana kullandırtmayacağın / sevdiremeyeceğin tek sistem apple'ınki
şuna da cevap vereyim
senin 8.1 de hiçbir sorun yaşamaman geneli etkilemez
ben de 8'de hiçbir sorun yaşamıyordum ama herkes kötülüyordu (yıllarca kullandım)
w10 tam sürüm çıkıncaya kadar w7 devam.net
-
Daft bunu yazdı
sen beni tanımadan tek bi yorumdan win8.1 karşıtı olduğumu nerden çıkarıyosun peki?
ben vista'yı bile seven bi adamım
adamın derdi win7 ile
ona çözüm arıyo
win8'e geçmek istese acaba win8'e geçmeli miyim diye konu açardı sanırım
benim hiçbi os'u ölümüne savunduğum yok
vaktin varsa, canın sıkılıyosa aç eski postlarımı oku
şu hayatta bana kullandırtmayacağın / sevdiremeyeceğin tek sistem apple'ınki
şuna da cevap vereyim
senin 8.1 de hiçbir sorun yaşamaman geneli etkilemez
ben de 8'de hiçbir sorun yaşamıyordum ama herkes kötülüyordu (yıllarca kullandım)
w10 tam sürüm çıkıncaya kadar w7 devam.net
Hocam neden apple sevmiorsun.bende sevmiorun ama senin fikrini merak ettim.genelde herkes apple sever
-
benim sebeplerim basit
1- çok abartılan her şeyden her zaman kaçmışımdır
2- apple ekosistemindeki sınırlamaları sevmiyorum
3- gereksiz pahalı (macos'u pcye kurabilirsin demeyin, 1 ay onunla mı uğraşıcam stabil hale getirmek için)
4- mac os unix türevi değil mi? ee bir sürü unix dağıtımı varken neden macos'a çakılı kalayım
içlerinde en önemli sebep, apple kullanıcılarının apple ürünlerini yere göğe sığdıramamaları
sanki uzaydan gelmiş
-
Daft bunu yazdı
benim sebeplerim basit
1- çok abartılan her şeyden her zaman kaçmışımdır
2- apple ekosistemindeki sınırlamaları sevmiyorum
3- gereksiz pahalı (macos'u pcye kurabilirsin demeyin, 1 ay onunla mı uğraşıcam stabil hale getirmek için)
4- mac os unix türevi değil mi? ee bir sürü unix dağıtımı varken neden macos'a çakılı kalayım
içlerinde en önemli sebep, apple kullanıcılarının apple ürünlerini yere göğe sığdıramamaları
sanki uzaydan gelmiş
http://www.karikaturlerim.com/2010/05/adidas-mont.html
dediğinin karikatür hali
-
APPLE kullanınca sanki uzaydan gelmiş gibi hissetmemizin sebebi windows ve linux nasıl bu kadar salak olabiliyor diyedir.
TBT ye üye müridlerin ortalama üstü zekası oldugunu var sayarsak ve bir çok apple fanı var bir sebebi varki seviyorlar.
o açık kaynagın faydalarını anca kod yazmayı seven bilen adamlar için , mac de ise herkez için.
windows da ise hep sorun cıkıyor.
adamların ne driver sorunu var , ne performans , ne başka birşey.
malze kalitesi iyi , garantisi mükemmel , destekleri çok iyi : Sonuc olarak pahalı.
Sen android kullan, kullandıkça yavaşlıyor de ,
sen windows kullan , kullandıkça yavaşlıyor de bide ısrar la eski os da kalmaya devam et.
Hocam bu saydıgın problemler zaten o cihazların kronik sorunları.
PanxeR tarafından 22/Oca/15 19:19 tarihinde düzenlenmiştir -
aha ne zaman gelecek diodum ki geldi
adam bikaç tane ürün üretio bırak da driver'ı sorunsuz olsun :)
microsoft ve android milyonlarca farklı modelde alette çalışıo
eleştirdiğin şeye az mantıklı baktığın gün senle tartışmayı kesecem
hala açık kaynağın faydası kodlama bilen adama diyen insancık var
firefox ve chrome'u kodlama bildiğinden mi kullanıon?
edit: yok dayı sen kesinlikle reklamdan para alıon :D
YekteranBaymedir tarafından 22/Oca/15 19:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
çare 8.1
bu bir çare değil, soruya da cevap değil
w7 günümüzün en çok kullanılan sistemlerinden biri olduğu ve çoğu program/oyun ona uyumlu yazıldığı için
şu an w7 daha stabil
"ne alakası var yeaaa" diyebilirsin
win8.1 kurdum, güncelleme yaptım, restart'tan sonra
mavi ekran -> reset
mavi ekran -> reset
USB HDD hala uyku moduna geçiyor!
win7 aralık 2014 (sadece güncellemeler entegre edilmiş, oynanmamış versiyon)
32 bit https://yadi.sk/d/4l9bR5cNdUSgn
64 bit https://yadi.sk/d/kS7Yw1MQdUSh3
şifre sorarsa %99.99 devirli tbt
Hocam şu 64 bit olanını indiricem şimdi cd ye atıp bios tan öncelik vermem yetecekmidir yani var mı yapmam gereken başka bişey ?
-
temiz bir isodan kurulum yapıp güncelleme leri kökünden kapatmanı öneririm
ayrıca eğer içindeki extra özelliklere ihtiyacın yoksa ultimate / pro falan kurma. home premium kur. arada gözle görülür hız farkı var
• Windows 7 Professional (x86) - 32 bit
• Windows 7 Professional (x64) - 64 bit
şunlarda dursun lazım olur. direk ms ten linkler dokunulmamış. sağdan soldan key bulup kullanın
windows 7 pro OEM versiyonu cihazınızın üstünde pro etiketi varsa kurup keyi girerseniz çalışır
-
PanxeR bunu yazdı
APPLE kullanınca sanki uzaydan gelmiş gibi hissetmemizin sebebi windows ve linux nasıl bu kadar salak olabiliyor diyedir.
TBT ye üye müridlerin ortalama üstü zekası oldugunu var sayarsak ve bir çok apple fanı var bir sebebi varki seviyorlar.
o açık kaynagın faydalarını anca kod yazmayı seven bilen adamlar için , mac de ise herkez için.
windows da ise hep sorun cıkıyor.
adamların ne driver sorunu var , ne performans , ne başka birşey.
malze kalitesi iyi , garantisi mükemmel , destekleri çok iyi : Sonuc olarak pahalı.
Sen android kullan, kullandıkça yavaşlıyor de ,
sen windows kullan , kullandıkça yavaşlıyor de bide ısrar la eski os da kalmaya devam et.
Hocam bu saydıgın problemler zaten o cihazların kronik sorunları.
gelmiş yine :D seviom seni ya :D
apple fun arkadaşım :D
açık kaynak kodlu projeler daha hızlı gelişir daha çok özellik bulursun buda son kullanıcı için güzel bişiydir
driver sorunu olabilir çünkü çok fazla elektronik alete işletim sistemi yapılandırılıyor.buda bir takım sorunlara yol açabiliyor.buda gayet doğal bişi.
adamların driver sorunu yok.bırakta olmasın.2-3 pc ile driver sorunu yaşayacaklarsa kapatsınlar şirketi
malzeme kalitesi güzel destek iyi.evet 2bin liralık şeye 7 bin lira verirsen her şeyin iyi olmasını istersin.
yavaşlama meselesine girmeyecem daha önceden cevap atmıştım