folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Window7 Diskine Xp Pro Bilgiayardan Nasil Erişilir?

Window7 Diskine Xp Pro Bilgiayardan Nasil Erişilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Ev aginda bir adet Windows 7, bir  windows xp pro bilgisayar var, W7 den xp pro bilgisayarin diskine arişebiyorum ama xp pro bilgisayardan w7 bilgisayarin  diskine erisemiyorum disk yada klasor nasil paylasima aciliyor?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

Kod bunu yazdı:
    -----------------------------

Win7 de;  sağ tuş, paylaşım, gelişmiş paylaşım, bu klasörü paylaş, tamam.

-----------------------------

uygulamali olarak denedin mi?

aynı sekilde yaptim. kullanicilardan da "everyone" sectim ama eksik kalan bir yer var cözemedim henuz :S

Düzenleme :halen duzgun resimli bir kaynak bulmadim.  aramaya devam cevaplara acigim.

düzenleme 2 : alt düzeyli olarak xp nin w7 yi özellikle görememesi gibi bir durum olabilir mi bu arada?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

kardeş bi everyone dosya paylaşımı ver bi de ağdan local network kişisi ekle tamamdır :D

Hayırlısı...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok öyle bişey abi xpden sonra çıkan tüm işletim sistemilerinde ağdan dosya çekmek için kullanıcı adına şifre vermen gerekiyor şimd şifre verdikten sonra cnin özelliklerine gir paylaşıma gir gelişmiş paylaşıma gir bu klasörü paylaş de sonra tamam tamam de çık diğer pcye geç çalıştıra gir girmek istediğin pcye gir \\192.168.1.x vs sonra kullanıcı adı şifre soracak girmek istediğin pcnin kullanıcı adı ve şifresini gir sonra istediğini paylaş

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

@karakule: biraz daha detayli oldu tşkler.

basamakler :

1. diski kullanima acacak bilgisayarda aciyoruz (w7), sifreli kullanici adini

2. xp pronun baslat Çalıştır kismindanda //192.168.. olan kismi yaziyoruz. dogru yoldaysak devam :) deniyorum hemen simdi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

pufff :S gelde deli olma.. "!^#

Xp proda (sp3 lu) ne başlat çalıştırdan girilen yerel ip adresiyle ne de ag baglantilarim - tum ag - microfos windows agi - workgroup sonrasinde gelen bilgisayar adina tikladigimda kullanici adi ve sifre sormuyor... stop :P 

puuu :X :P daha sonra bir daha deneyim en iyisi, yinede eksik kalan birşeyler varsa bekliyorum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

Hocam olmadı söyle birşey yap, kullanı seçerken hem kendi kullanıcını seç (mutluka şifre koy ama) hemde everyone'nu seç. Sonra win7 yüklü olan bilgisayarın ip'sini xp yüklü olan makinede "\\win7 nin ip adresi" şeklinde yazıp bağlanmayı dene kullanıcı adı ve şifre sorucaktır win7 de ki kullanıcı adını ve şifreni girip sorunsuz bir şekilde bağlanırsın. Bende kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. Ayrıca normalde everyone'nu seçersen kullanıcı adi ve şifre sormadan bağlanması lazım...

http://img32.imageshack.us/img32/6944/39347531.jpg

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
Toplam Hit: 1400 Toplam Mesaj: 8