Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
Windows 10 Creators 1703 İso Download
Windows 10 Creators 1703 İso Download
-
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO/
Sitemize girdik
Opera için ( Ctrl+Shift+I ) Geliştirici AraçlarıChrome için ( F12 ) Geliştirici araçları
Her iki tarayıcı içinde ( Opera - Chrome ) ekranın sağ tarafında açılan geliştirici araçları bölmesinin
Üst köşesinde bulunan Telefon/Tablet resmine tıklayıp sayafayı F5 yenileme yapıyoruzChrome - Opera İçin SS ;
Microsoft Edge için ( F12 ) Açılan pencere de " Ön Yükleme " sekmesine tıklayın
Aşağı da açılan bölümde " Kullanıcı Aracısı Dizesi " kısmından seçili olan Microsoft Edge
Seçeneğini, " Appele Safari ( İpad ) " olarak değiştirin. Sayfa otomatik yüklenecektir.Microsoft Edge İçin SS ;
Mozilla Firefox için ( Ctrl+Shift+M ) " Responsive Tasarım Modu ", açılan pencerede
" Cihaz Seçilmedi " Kısmından " Apple Air 2 " veya diğer sürümlerini seçin.
Otomatik safya yüklenecektir.Mozilla Firefox İçin SS ;
Ve " Sürüm Seçin " Kısmı olan bir görüntü ile sayfa tekrar yükleniyor .Chrome ve Opera'da F5 Yapıp yenilememiz gerekmekte.
Microsoft Edge ve Mozilla Firefox'da Otomatik Yenilenmektedir.
+Windows 10 Creators Update
- Windows 10
- Windows 10 N
- Windows 10 Single Language
Seçeneklerinden uygun olanı seçiyoruz onayla diyoruz
Sayfa tekrar yükleniyor, " Ürün Dili " Türkçe veya kullanacağınız dili seçiyor onayla diyoruz.32- bit İndir
64- bit İndir
Seçeneklerinden uygun platform seçeneğini seçip download etmeyi bekliyoruz.
IDM ile down edebilirsiniz. Yok ise kendi tarayıcınızdan da temiz iso'yu down edebilirsiniz.
Bu şekil sanırım 7 Nisan tarihi olacak ben indirdim, Temiz kurulum olarak Creators güncellemesini
İso ile güzelce kurdum. Temiz kurulum daha hayırlara vesile oluyor test ettim denedim gördüm maşallah güzel geldi.
Bilale anlatır gibi anlatayım dedim, kimin ihtiyacı var ise nimetlensin abiler ablalar kardeşler.
Bende böyle öğrendim böyle de paylaşayım istedim.
- Update yardımcısı ile indirme alındığında sorun yaşayanlar, ağırlaşma hissedenler olduğundan
Temiz kurulum tavsiye ediliyor genelde.Sevgiler Saygılar Tahribat.Com Ailesi
Not ; Eric Kaçtı
EricNorthman tarafından 13/Nis/17 19:56 tarihinde düzenlenmiştir -
direkt link bide kaç gb acaba ben suanda güncelliyorum %10 oldu
-
sıfır kurulum için mi iso hocam yoksa update için mi ?
birde bu elemanın crackini kmspico ile yapabilirmiyiz yoksa güncellenmesini bekleyecekmiyiz ?
-
PanxeR bunu yazdı
direkt link bide kaç gb acaba ben suanda güncelliyorum %10 oldu
3.94 Gb hocam direk link iso boyutu
furkiak bunu yazdısıfır kurulum için mi iso hocam yoksa update için mi ?
birde bu elemanın crackini kmspico ile yapabilirmiyiz yoksa güncellenmesini bekleyecekmiyiz ?
Sıfır Kurulum için hocam, Yeni 1703 Creators Güncellemesi ile beraber tam sıfır kurulum
Kurulmda keyi atlayabiliyoruz, Kayıt için kmspico ile yapamayanlar olduğunu okudum ama ben nedense hiç kaydettirmedim
EricNorthman tarafından 13/Nis/17 20:22 tarihinde düzenlenmiştir
Bunca zaman pc'yi ihtiyaç duymadım, lakin crack için bilgi alırsam veya bulan olursa paylaşırım mutlaka -
sıfır kurulum yerine otomatik güncelleme alabilirsiniz daha kolay
isteyen olursa bu tool güzel işe yarıyor
Microsoft Windows and Office ISO Download Tool
-
RedStone 2 olarak geçiyor bu güncellemenin ismi. Defender'da adam olmuş beğendim. Tam bir antivirüs olmuş.
İndirmek İçin :
-
şuana kadar yayınlanan bütün güncellemeler filan dahil mi bu isonun içinde ?
-
Upgrade yapmak isteyenler için:
-
Şimdi konu ile alakalı bir sorum vardı tam üstüne geldi. Benim bilgisayara bedava dağıttıklarında güncelleme yapıp w10 a geçi yapmıtım. Yeni güncellemeyi sıfırdan iso olarak kursam bedava kayıt hakkım ölüyor mu ? Diğer arkadaların dediği gibi kmspico gibi bir şeyler mi kullanacağız ? Bedava güncelleştirmede doğal olarak bir ürün anahtarımız olmadı.
-
pc_kiyatrist bunu yazdı
Şimdi konu ile alakalı bir sorum vardı tam üstüne geldi. Benim bilgisayara bedava dağıttıklarında güncelleme yapıp w10 a geçi yapmıtım. Yeni güncellemeyi sıfırdan iso olarak kursam bedava kayıt hakkım ölüyor mu ? Diğer arkadaların dediği gibi kmspico gibi bir şeyler mi kullanacağız ? Bedava güncelleştirmede doğal olarak bir ürün anahtarımız olmadı.
Formattan sonra internete bağlanınca otomatik etkinleştiriyor. Ürün anahtarına gerek yok. Kurulumda anahtar sorarsa da (önce soruyordu artık sormuyor sanırım) atla de geç otomatik hallediyor.
-
iSoCan bunu yazdı
şuana kadar yayınlanan bütün güncellemeler filan dahil mi bu isonun içinde ?
Ben bu sorunun cevabını merak ediyorum. Bilen varsa cevaplasın plz.
windows 10 windows 10 creators windows 10 1703 windows 10 creators 1703 windows 10 cretors 1703 i̇so windows 10 update windows 10 güncelleme windows 10 iso