Windows 10 Etkiket Özelliği Var Mı?
-
herkese selamlar,
normalde macos kullanıcısıyım ancak yaptığım projelerde işlemci yetersiz geliyor haliyle yeni pc aldım ama malum yeni mac fiyatları çok uçuk özellikle benim yaptığım işlere yetecek düzeyde olanlar ancak mac'ta olan bir özellik var benim işime aşırı yarıyor dosyaya ya da klasöre renkli etiketler ekliyorsun bu sayede neyi kullanıp kullanmadığımı takip edebiliyorum sonuçta projede kullandığım dosyalar milyon tane dosyalar arasında seçildiği için takibimi kolaylaştırıyor bu özellik windows 10'da mevcut mu? aşağıdaki resimdeki gibi.
Not: pcyi daha yeni topladım dün topladım gelmedi ondan şimdiden sorayım dedim.
arkinfes tarafından 28/Haz/19 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
foldercolorizer kullanıyordum windows7'de ancak 10da stabil çalışmadı. Yeni versiyonları vardır mutlaka
-
Windows!un kendisinde öyle bir özellik yok hocam. Ancak 3rd party yazılımlarla belki benzer bir özellik kazandırılıyordur, bakmak lazım.
-
Satılık macbook pro var istersen sıfır ayarında 10k
-
-
PanxeR bunu yazdı
hocam bana en az 8 çekirdek lazım ki aldım bile adm ryzen 8 gerçek 8 sanal çekirdek toplam 16 çekirdek bir makine topladım zaten bendeki de macbook pro . macbook prolar ve normal imacler system overload hatası veriyor projelerim en az 120 kanal oluyor ondan denedim her makinede bir tek 8 çekirdek mac proda giderli oldu bir de 32 gb ram gerekli her şeyi topladım kargo bekliyorum.
-
Kaan bunu yazdı
foldercolorizer kullanıyordum windows7'de ancak 10da stabil çalışmadı. Yeni versiyonları vardır mutlaka
ücretli mi hocam?
-
arkinfes bunu yazdıKaan bunu yazdı
ücretli mi hocam?
https://softorino.com/foldercolorizer2/
10$
-
-
şey varmı peki windowsta dark thema
mac os dark mode gibi
-
RimPalace bunu yazdı
şey varmı peki windowsta dark thema
mac os dark mode gibi
+1 ya da şöyle windows için macos teması olsa on numara olur :D