Windows 10 Etkinleştirme
-
En temizi Microsoft'un kendi sitesinden indirmek.
-
joe_black bunu yazdı
win10 için düzgün çalışan bi pro yok mu ya. linktekini indirdim. indirdiğim medigeti kurdu mına koyim o kadar yükledim şimdi sonuç bulunamadı diyor.
kmspicoyu kendi forumundan indirdim onda da yeniden başlatınca etkinleştirilemedi diyor.
yok mu sağlam atacak biri
Ultimate Windows Tweaker ile windows update'i falan kapat. Programı da yönetici olarak çalıştır diyerek kur. Windows 10 çıktığından beri kuruyorum daha hiç sorun yaşamadım. Hatta windows + ofis 2016 kurup benim verdiğimi üstüne kurunca ikisi de sorunsuz çalışıyor.
-
DarkSkull bunu yazdıUltimate Windows Tweaker ile windows update'i falan kapat. Programı da yönetici olarak çalıştır diyerek kur. Windows 10 çıktığından beri kuruyorum daha hiç sorun yaşamadım. Hatta windows + ofis 2016 kurup benim verdiğimi üstüne kurunca ikisi de sorunsuz çalışıyor.
Ya hocam bu bomba bi programmış ya :D :D
Eyw çok teşekkür ettim.
-
Müritler 4 5 farklı pro crack serial denedim. etkinleştiriyor. ama reset atınca tekrar etkinleştrilemei diyor.
Defender kapalı. update kapalı. cracklerken de bidefenderi kapatıyom. reset atınca zararlı pro bulundu diyip siliyor. o yüzden mi etkinleştirme iptal oluyor?
defender ve antivirüs kullanmamak mı gerekiyor ilaçlı olunca ?
-
-
joe_black bunu yazdı
Müritler 4 5 farklı pro crack serial denedim. etkinleştiriyor. ama reset atınca tekrar etkinleştrilemei diyor.
Defender kapalı. update kapalı. cracklerken de bidefenderi kapatıyom. reset atınca zararlı pro bulundu diyip siliyor. o yüzden mi etkinleştirme iptal oluyor?
yanlış biliyorsam düzeltin kms arka tarafta bir exe çalıştırıp windows lisans kontrol mekanizmasini kör ediyor bu sayede lisansli gibi görüyordu , ama antivirüs firmaları bu yazılımı zararlı bulunca resetten sonra exe çalışamaz hale geliyor ve lisans uyarısı veriyordu.
Yani evet defender kapalı olmalı.
Schwarz tarafından 14/Nis/17 04:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Windows re-loader der kacarim :) cok iyi ve kolay
-
joe_black bunu yazdı
Defender programlarımı falan ne var yok siliyor. Artık ben hazırladığım isoda ayarlayıp defender kapalı kuruyorum. Avira ve birkaç antivirüs kurduğum yerler oldu sıkıntı çıkmadı. Bitdefender harici bir program dene istersen.