Windows 10 Etkinleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

En temizi Microsoft'un kendi sitesinden indirmek. 

https://m.tamindir.com/windows-iso-downloader/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

win10 için düzgün çalışan bi pro yok mu ya. linktekini indirdim. indirdiğim medigeti kurdu mına koyim o kadar yükledim şimdi sonuç bulunamadı diyor.

kmspicoyu kendi forumundan indirdim onda da yeniden başlatınca etkinleştirilemedi diyor.

yok mu sağlam atacak biri

Ultimate Windows Tweaker ile windows update'i falan kapat. Programı da yönetici olarak çalıştır diyerek kur. Windows 10 çıktığından beri kuruyorum daha hiç sorun yaşamadım. Hatta windows + ofis 2016 kurup benim verdiğimi üstüne kurunca ikisi de sorunsuz çalışıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı
    Ultimate Windows Tweaker ile windows update'i falan kapat. Programı da yönetici olarak çalıştır diyerek kur. Windows 10 çıktığından beri kuruyorum daha hiç sorun yaşamadım. Hatta windows + ofis 2016 kurup benim verdiğimi üstüne kurunca ikisi de sorunsuz çalışıyor.

Ya hocam bu bomba bi programmış ya :D :D

Eyw çok teşekkür ettim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Müritler 4 5 farklı pro crack serial denedim. etkinleştiriyor. ama reset atınca tekrar etkinleştrilemei diyor.

Defender kapalı. update kapalı. cracklerken de bidefenderi kapatıyom. reset atınca zararlı pro bulundu diyip siliyor. o yüzden mi etkinleştirme iptal oluyor?

defender ve antivirüs kullanmamak mı gerekiyor ilaçlı olunca ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

http://dosya.co/1lsswevoipez/Lisanslama-64_Bit.rar.html

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Müritler 4 5 farklı pro crack serial denedim. etkinleştiriyor. ama reset atınca tekrar etkinleştrilemei diyor.

Defender kapalı. update kapalı. cracklerken de bidefenderi kapatıyom. reset atınca zararlı pro bulundu diyip siliyor. o yüzden mi etkinleştirme iptal oluyor?

yanlış biliyorsam düzeltin kms arka tarafta bir exe çalıştırıp windows lisans kontrol mekanizmasini kör ediyor bu sayede lisansli gibi görüyordu , ama antivirüs firmaları bu yazılımı zararlı bulunca resetten sonra exe çalışamaz hale geliyor ve lisans uyarısı veriyordu.

Yani evet defender kapalı olmalı.

Schwarz tarafından 14/Nis/17 04:40 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Windows re-loader der kacarim :) cok iyi ve kolay

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Defender programlarımı falan ne var yok siliyor. Artık ben hazırladığım isoda ayarlayıp defender kapalı kuruyorum. Avira ve birkaç antivirüs kurduğum yerler oldu sıkıntı çıkmadı. Bitdefender harici bir program dene istersen.

Toplam Hit: 4344 Toplam Mesaj: 19
windows10