Windows 10 Geçişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

ben daha ilgisayari yeni aldim icinde 8 var  bir kac tane crackli sota yukledim de  sorun cikarirli?windows 10 kurmadan once onlari kaldirmalimiyim?

Birde kac gb indiricem windows 10 icin kac saat surer urulum ?

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

temiz iso ile kururlum yapın sonra kms outo ile crackledinmi tamamdır uğraşma hiç 

Anladım hocam sağolasın şu üşengeçlik bitene kadar beklemekteyim :) geçen çoğu kişi memnun gibi hem oyun hem de windows açısından 

Özellik açısından oldukça güzel. Oyun performansı benim gibi yadigar pc sahiplerinde bile 7'den daha iyi. Ki 7 milat sayılır bu konuda. 

8.1 denediysen ondaki absürtlükler minimal düzeyde. Sanki cep işletim sistemi kullanıyormuşsun hissi var bazı yerlerde. Ama öyle göze batmıyor. 

Geçme imkanın varsa tavsiye ederim. Ama geçirme işlemi dediğin gibi meşakkatli olabilir. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam 3 gün önce sadece yükseltme yaptım. Daha önce lisanslı win8 pro kurdum. Sonra 8.1 e otomatik yükselttim. Sonra media center ekledim ve windows um korsan oldu.

Elimdeki lisansı da ofise aldığımız server a kullandım. 

Ben lisanssız kullandığım windows 8.1 i ücretsiz olarak update şeklinde Windows 10 a yükselttim. 

Sonuç: Şuan lisanslı orjinal Windows 10 PRO kullanıyorum. Media center yok tabi. Zaten gereksiz bişey. Tüm programlarım ayarlarım vs.. hepsi aynen duruyor.

----------

Yükseltmeden sonra yapılması gerekenler: 

Aygıt yöneticisinden mutlaka driverları otomatik güncelleyin. Ekran kartı falan... Başka bişeye gerek yok. 

Microzort un ürünleri office 2013 te dahil lisanslı ve sorunsuz oluyor. Bir sıkıntı yok. Kayıp yok kazanç var.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Beyler merhaba bir sorum olacak yeni konu açmak istemedim..

Win10'a yükseltme uyarısı veriyordu ben ertelemiştim dün evde yoktum kardeşim güncellemiş küçük tabi 9 yaşında anlamaz bu işlerden..

10'a geçişte herhangi bir bilgi filan istemiyor mu ?

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 1754 Toplam Mesaj: 15
windows 10